0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

13.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatovice se díky výhře vracejí na čtvrté místo


Branky


26. D. Bolshakov (vl.) , 30. T. Klvaňa , 48. P. Strnadel , 80. D. Šigut
5

Do Slavonína přijely Opatovice. Začátek zápasu byl více v režií domácích, ale po třiceti minutách hry se dostali hosté do dvoubrankového vedení. V druhém poločase hosté přidali další dvě branky a odvážejí si tři body za výhru 4:0. Domácí na výhru čekají už pátý zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky hostů

Hosté nastoupili do utkání opatrně. Domácí naopak si v prvním minutách dokázali vytvořit šance, ale nejblíž brance bylo pouze když skončil míč na břevně.  Ve 26. minutě se dostali hosté do útoku, když Novák potáhl míč po straně a následný centr si do brány srazil Bolshakov – 0:1. Za pár minut se opět měnilo skóre. Opatovice vystihly rozehrávku domácích na hraně vápna, po které se prosadil Tomáš Klvaňa – 0:2. V poslední čtvrt hodině se už nic nezměnilo a rozhodčí poslal obě mužstva do kabin za tohohle stavu.

Dobrý vstup hostů

Domácí udělali do druhého poločasu jednu změnu, dolů šel Bolshakov a místo něho nastoupil Gashi. Druhý poločas začal lépe pro hosty z Opatovic. Po čtyřech minutách hry se dostaly do další slibné akce. Po centru z levé strany hlavičkoval Šigut, kterého skvěle vychytal Urbančík, ale na dorážku Strnadela už byl krátký a hosté šli do vedení 0:3. V dalších minutách se diváci branky nedočkali a museli si počkat až do závěrečných deseti minut. V 80. minutě se dostal k míči Šigut v malém vápně, kde z voleje trefil míč do sítě a zvýšil na konečných 0:4. V posledních deseti minutách už se nic zásadního nestalo a hosté si odvážejí výhru. Domácí natahují čekání na výhru už pátý zápas. Opatovice se díky výhře vracejí na čtvrté místo před Beňov o tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavonín
Petr Lojka: Už několik zápasů nás sráží absence klíčových hráčů a mladí hráči nemají dostatečnou výkonnost aby je nahradili.

TJ SOKOL OPATOVICE
Ladislav Bělík: Zápas na těžkém terénu jsme zaslouženě vyhráli. Soupeř chtěl hrát fotbal, ale měli jsme větší kvalitu hlavně ve středu hřiště.



Sestavy


TJ Sokol Slavonín
A. Urbančík [-] - D. Bolshakov [-] (46. P. Gashi [-] ) , A. Kenša [-] , R. Rozložník [-] (63. T. Lojka [-] ) , M. Poláček [-] , O. Zelený [-] (76. M. Zabák [-] ) , M. Psotka [-] , J. Kraus [-] , L. Skřivánek [-] , M. Baštan [-] (69. M. Petula [-] ) , L. Janoušek [-]

TJ SOKOL OPATOVICE
D. Smutný [-] - M. Rolinc [-] , T. Klvaňa [-] , J. Hostaša [-] , D. Sigmund [-] (68. P. Vymětalík [-] ) , J. Zela [-] , J. Veselka [-] (68. V. Čech [-] ) , D. Novák [-] , D. Chrastina [-] , P. Strnadel [-] (52. P. Klvaňa [-] ) , D. Šigut [-]

Hráči zápasu: D. Novák , J. Hostaša .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Šteier Michal - PETR Zdenek, BOROVIČKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 20:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 10:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 08:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 22:08

Tip: výhra hostů