Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 14:30

12.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roman Hubník vstřelil hattrick při vysoké výhře Chválkovic


Branky


13. T. Kazár (p.) , 17. F. Ciesarík , 26. R. Penc , 42. R. Hubník , 54. T. Pospíšil , 63. R. Hubník , 77. R. Hubník , 84. R. Toman
4

Do Chválkovic závítal Slavonín, který přijel s oslabenou a velmi mladou sestavou. Krok s domácími dokázali držet do třinácté minuty a poté se rozjel útok domácích. Chválkovice oba poločasy vyhrály 4:0 a berou tři body za konečný výslekdek 8:0. Hattrickem se prosadil Roman Hubník, který se z obrany přesunul do útoku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly za poločas.

Do Chválkovic dorazil oslabený Slavonín, který dokázal s domácími držet krok do třinácté minuty. Po faulu ve vápně hostů nařídil rozhodčí penaltu. K té se postavil Kazár, který poslal Chválkovice do vedení 1:0. Odskočení o dvě branky přišlo v 17. minutě. K míči se dostal Ciesarík, který zvýšil domácích na 2:0. K další změně stavu došlo za deset minut. V 26. minutě se prosadil Penc a stav utkání změnil na 3:0. Když už se skoro odcházelo do kabin přišla další branka. Ve 42. minutě se hlavou prosadil Hubník, který zvýšil na 4:0. Do konce poločasu se už nic nezměnilo a do kabin se odcházelo za tohohle stavu.

Hattrick Hubníka

Druhý poločas pokračoval ve stejném tempu, jako v prvním poločase. Za deset minuty hry se opět měnilo skóre. Po standartní situaci se prosadil Pospíšil a domácí vedli 5:0. Poté přišel ke slovu opět Roman Hubík, který v 63. minutě přidal svoji druhou branku v zápase a zároveň zvýšil na 6:0. Hosté si nedokázali během zápasu vytvořit žádnou velkou příležitost a hra byla v režií domácích Chválkovic. Hlavní postavou domácích byl Roman Hubník, který v 77. minutě po pěkné akci završil svůj hattrick a zvýšil na 7:0. Poslední slovo v zápase měl Toman. V 84. minutě se dostal k míči a skóroval na konečných 8:0. Do konce zápasu už k ničemu nedošlo a rozhodčí ukončil zápas za vysokého stavu pro domácí Chválkovice.



Ohlasy k zápasu


SK Chválkovice
Alexandr Bačík: Zápas jsme zvládli a odčinili jsme prohru v Hlubočkách.

TJ Sokol Slavonín
Petr Lojka: Do Chválkovic jsme bohužel přijeli bez šesti hráčů základní sestavy. Po dvou obdržených brankách jsme přestali hrát a domácí ukázali svojí kvalitu. Osobně mě zklamal přístup některých hráčů, protože bez ochoty jít do souboje a nasazení se hrát nedá.



Sestavy


SK Chválkovice
V. Zatloukal [-] - F. Ciesarík [-] (64. D. Bernatík [-] ) , R. Hubník [-] , T. Pospíšil [-] (71. M. Řezníček [-] ) , D. Krieg [-] , J. Vališ [-] , M. Hrbáček [-] , R. Toman [-] , T. Kazár [-] (78. D. Onderka [-] ) , R. Výkrutík [-] , R. Penc [-]

TJ Sokol Slavonín
A. Urbančík [-] - A. Kenša [-] , M. Opálka [-] (46. D. Petr [-] ) , R. Rozložník [-] , D. Bolshakov [-] (30. M. Petula [-] ) , T. Lojka [-] , O. Pavlita [-] (62. D. Doležel [-] ) , L. Skřivánek [-] , M. Poláček [-] , M. Baštan [-] , L. Janoušek [-]

ŽK: 59. J. Vališ - 12. M. Poláček .
Hráči zápasu: R. Hubník .
Počet diváků: 162. Rozhodčí: Konečný Miroslav - LÁTAL Jiří, BĚHAL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 12:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 09:16

Tip: výhra domácích