1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:00

11.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branka domácích v prvních dvaceti sekundách body nepřinesla


Branky


5

Souboj nováčku začal velmi aktivně. Domácí šli do vedení už po dvaceti sekundách hry. Jenže hosté dokázali odpovědět v páté minutě. V druhém poločase dokázali hosté přidat dvě branky. Hosté si odvážejí tři body. Hosté si díky výhře drží náskok tří bodů na čtvrtém místě. Domácí zůstávají na dvanáctém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka v prvních dvaceti sekundách

Zápas začal velmi aktivně a pokud někdo dorazil později, tak přišel o první branku. Domácí šli do vedení hned po úvodním hvizdu. Po rozehře přišel nákop na stranu, kde se k míči dostal Roman Kurfürst, který nejdřív prošel před jednoho hráče a potom poslal míč nechytatelně do brány – 1:0. Na odpověď hostů se nemuselo čekat dlouho. V 5. minutě přišel centr z boku, který si našel Veselka a hlavou vyrovnal stav utkání na 1:1. V následujících čtyřiceti minutách sice byly k vidění šance, ale branka žádná nepadla. Poločas proto skončil nerozhodně.

Otočka hostů

Oba týmy nastoupily do druhého poločasu ve stejném složení. Ve druhém poločase si diváci museli počkat na banky déle než v tom prvním. Bohužel pro domácí diváky padaly branky už jen do sítě domácích. V 66. minutě přišel centr, ke kterému se dostal Zela, ale jeho hlava ještě v brance neskončila, ale k míči se opět dostal Zela a dorážkou už míč do sítě dostal – 1:2. Hosté se dostali do dalších šancí, ale branku z nich nevytěžili. Definitivní tečka přišla v 90+3. minutě, střídající Vymětalík poslal do brejku Tomáše Klvaňu, který obešel domácího golmana a zakončil na konečných 1:3. Hosté díky výhře drží tří bodový náskok na čtvrtém místě. Domácí zůstávají o bod na dvanáctém místě.



Ohlasy k zápasu



TJ SOKOL OPATOVICE
Radomír Klvaňa: Dnešní utkání nebylo moc pohledné, ale nabídlo spoustu neproměněných šancí. Vezeme si domů důležité tři body.



Sestavy


SK Slatinice
J. Kubíček [-] - H. Vacek [-] (76. J. Čep [-] ) , J. Vronka [-] , J. Pluháček [-] (63. R. Muchka [-] ) , O. Valsa [-] , D. Vychodil [-] , R. Kurfürst [-] , M. Škobrtal [-] , M. Kryl [-] , D. Piňos [-] (39. O. Novák [-] ) , L. Látal [-]

TJ SOKOL OPATOVICE
D. Smutný [-] - T. Klvaňa [-] , J. Hostaša [-] , D. Král [-] (76. V. Čech [-] ) , J. Zela [-] , J. Veselka [-] (90. P. Vymětalík [-] ) , P. Strnadel [-] , D. Chrastina [-] , P. Klvaňa [-] , M. Rolinc [-] , D. Sigmund [-]

ŽK: 58. L. Látal , 87. O. Valsa - 23. T. Klvaňa .
Hráči zápasu: H. Vacek - P. Strnadel , J. Zela .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BRÁZDIL Petr - VILÍMEK Šimon, PANÁK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 15:31
Jan Malysa

Expert:
Tip experta: výhra hostů

Opatovice jsou silné a venkovní utkání zvládnou.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 10:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 11:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 01:57

Tip: remíza