1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:00

11.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělkovice po čtyřech prohraných zápasech bodují


Branky


5

Do Slavonína zavítaly Bělkovice. V prvním poločase šli do vedení domácí a vedení udrželi až do druhého poločasu. Hossté se k vyrovnání dostali po patnácti minutách hry v druhém poločase. V závěru zápasu šli domácí do oslabení po červené kartě, ale hosté přesilovku využít nedokázali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

Zápas začal v opatrném tempu. Domácí v prvních minutách byli o trochu více na míči, ale žádnou velkou příležitost si nevypracovali. Po dvaceti minutách hry si oba týmy vytvořily nebezpečné šance, ale brankou ještě neskončily. Až v 26. minutě přišla změna skóre. Po centru z boku nedokázala obrana hostů dostat míč do bezpečí. K míči se na malém vápně dostal Rozložník a hlavou dostal domácí do vedení – 1:0. Do konce prvního poločasu se hra odehrávala spíše ve středu hřiště a k žádné velké šanci už nedošlo. Po prvním poločase se šlo do kabin za těsného vedení domácího Slavonína.

Srovnání hostů a červená pro domácí

Po přestávce se dostali více do hry hosté. Po patnácti minutách hry v druhém poločase přišla vyrovnávající branka. V 58. minutě po centru z levé strany zavíral zadní tyč Mašek, který srovnal stav utkání na 1:1. V 78. minutě šli domácí do oslabení. Za nesportovní chování dostal červenou kartu domácí Heil. V posledních deseti minutách se už domácí k ničemu nedostali a soustředili se hlavně na uhrání bodu. Naopak hosté šli za otočením zápasu. Nejprve šel Vinkler sám na branku, ale míč do sítě nedostal. V nastaveném čase vychytal domácí golman příležitost hostů. Utkání skončilo remízou. Domácí po dvou vysokých prohrách bodují. Pro hosty je to první bod po čtyřech prohraných zápasech.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavonín
Petr Lojka: Zápas moc šancí nenabídl a remíza je asi spravedlivá.

SK Bělkovice-Lašťany
Radovan Fencl: Připravujeme se s hráči na to, aby vstoupili do zápasu aktivně a dali první gól. Bohužel i dnes je to naopak, necháme si dát hloupý gól a pak musíme dotahovat. Nakonec v druhém poločase dáme s odřenýma ušima jeden gól. Se vší úctou k domácím, kteří hráli dobře i ve velmi slátané sestavě, je pro nás remíza ztrátou.



Sestavy


TJ Sokol Slavonín
A. Urbančík [-] - A. Kenša [-] , D. Bolshakov [-] (63. T. Lojka [-] ) , R. Rozložník [-] , J. Kraus [-] , D. Heil [-] , M. Petula [-] (66. L. Janoušek [-] ) , O. Zelený [-] (80. M. Zabák [-] ) , L. Skřivánek [-] , M. Poláček [-] , M. Baštan [-]

SK Bělkovice-Lašťany
F. Pospíšil [-] - . Torres [-] (63. V. Paták [-] ) , J. Matoušek [-] (72. F. Vlček [-] ) , T. Mašek [-] , V. Onyshchenko [-] , L. Fiferna [-] (63. R. Vavřiník [-] ) , M. Sklenář [-] , D. Hložánka [-] , M. Vinkler [-] (89. D. Orlet [-] ) , T. Sklenář [-] , I. Havlík [-]

ŽK: 28. D. Heil , 38. A. Kenša , 83. L. Janoušek - 83. T. Sklenář , 91. V. Paták . ČK: 78. D. Heil .
Hráči zápasu: A. Urbančík - T. Mašek .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: ABERLE Jiří - MILEK Martin, VIČAR Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 15:31
Jan Malysa

Expert:
Tip experta: remíza

Souboj dvou vyrovnaných mužstev skončí nerozhodně.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 10:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 11:42

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 01:57

Tip: výhra domácích