Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysokou výhru Želatovic řídilo šest různých střelců


Branky


5

Do Želatovic přijel Slavonín. Utkání začalo lépe pro domácí, kteří šli rychle do vedení. Hosty zlomila druhá branka, po které se už k ohrožení domácích moc nedostali. Naopak Želatovice nastřílely soupeři šest branek a zaslouženě berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý vstup Želatovic

Utkání začalo velmi dobře pro domácí celek. Ve 3. minutě propadl balón za obranu hostů, k míči se dostal Jemelka, který otevřel skóre zápasu – 1:0. Hosté se dostali do hry, ale k ničemu velkému to nevedlo. Naopak ve 28. minutě přišla další branka domácích. Rozhodčí odpískal nepřímý volný kop za řeči z hranice penalty, který proměnil Dlouhý a domácí šli do dvoubrankového vedení – 2:0. Pro hosty to byla branka, z které se nedokázali oklepat. Domácí přidali ještě jednu branku v prvním poločase, kdy se ve 33. minutě prosadil Mohapl – 3:0. V posledních deseti minutách poločasu se už nic nezměnilo a obě mužstva odešly do kabiny za tohohle stavu.

Klidný poločas pro domácí

Hosté nastoupili do druhého poločasu s jednou změnou. Do hry šel Skřivánek místo Petula. Hra se na začátku druhé poloviny vyrovnala. I přes to si hodné nevypracovali žádnou velkou šanci. Po půl hodině hry přišli ke slovu opět branky domácích. Nejprve se v 76. minutě prosadil Pavel Němec, který zvýšil na 4:0. Za tři minuty přišla další branka pro domácí. Tentokrát se k míči dostal Kurfürst, který dostal míč do sítě – 5:0. Těsně před koncem přišla ještě jedna branka. V 87. minutě se prosadil Vlastimil Němec, který zvýšil na konečných 6:0. Do konce už se nic nestalo a rozhodčí ukončil utkání. Domácí tahle výhra posunula na sedmé místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


FC Želatovice B
Vlastimil Němec: Utkaní se Slavonínem se mi hodnotí velice dobře. Kluci to vzali po středeční kritice za správný konec a od začátku utkaní nenechali nikoho na pochybách, kdo zvítězí.

TJ Sokol Slavonín
Petr Lojka: Zasloužené vítezství domácích. My jsme měli slabou přechodovou fázi do útoku. Nemůžeme venku vyhrát, když neohrozíme branku soupeře.



Sestavy


FC Želatovice B
P. Bělík [-] - S. Jemelka [-] (81. V. Němec [-] ) , M. Kurfürst [-] , M. Mohapl [-] (81. J. Čtvrtníček [-] ) , L. Dlouhý [-] , P. Němec [-] , R. Stavěl [-] , M. Boucník [-] , V. Král [-] , M. Koutný [-] , V. Koplík [-]

TJ Sokol Slavonín
L. Janoušek [-] - A. Kenša [-] , D. Bolshakov [-] (65. J. Pishta [-] ) , R. Rozložník [-] (73. T. Lojka [-] ) , J. Kraus [-] , D. Heil [-] , M. Petula [-] (46. L. Skřivánek [-] ) , O. Zelený [-] , M. Poláček [-] , M. Ševčík [-] , M. Baštan [-]

ŽK: 31. V. Koplík , 45. M. Kurfürst - 26. L. Janoušek , 26. D. Heil , 59. O. Zelený .
Hráči zápasu: P. Němec , L. Dlouhý .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: MOTAL Radek - MAJER Pavel, ŠKROBÁNEK Hynek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Malysa

Expert:
Tip experta: remíza

Utkání skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích