Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsná výhra pro domácí Slavonín


5

SLavonín přivítal Slatinice. Zápas začal lépe pro hosty, ale do vedení šli domácí. Ti už si celý zápas pohlídali a berou těsnou výrhu 3:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Začátek zápasu byl v režií Slatinic, které si dokázaly vytvořit dvě gólové příležitosti, které ale nedokázali proměnit. Domácí podržel golman Urbančík. Po čtvrthodině hry domácí vyrovnali hru a z první vážnější šance trefili břevno. Hra se poté vyrovnala. Domácí fanoušci se mohli radovat ve 37. minutě, když svojí šanci proměnil Kenša a otevřel skóre zápasu – 1:0. Hosté už do konce poločasu zareagovat nedokázali a do kabin se odcházelo za těsného vedení domácího Slavonína.

Rychlý vstup do poločasu

Hosté šli do druhého poločasu s jednou změnou, a to Stejskal za Garzinu. Jenže vstup do druhého poločasu vyšel líp Slavonínu. Už ve 47. minutě se k míči dostal Rozložník, který zvýšil na 2:0 pro domácí tým. Dvougólové vedení netrvalo dlouho. V 56. minutě špatně rozehrál domácí golman čehož využil Kurfürst, který snížil stav utkání - 2:1. Hosté se tlačili za vyrovnáním, ale další branku přidali domácí. V 70. minutě přidal svůj druhý gól Rozložník a zvýšil na 3:1. Opět netrvalo dlouho, než hosté snížili. V 76. minutě se k míči dostal Vronka a snížil na 3:2. Hosté měli do konce zápasu ještě jednu gólovou příležitost, ale domácí tým podržel golman Urbančík. Ke změně skóre už nedošlo a po závěrečném hvizdu sudího byl stav 3:2 pro domácí celek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavonín
Petr Lojka: Vyrovnaný zápas. Nebylo moc šancí a co jsme měli jsme proměnili.

SK Slatinice
Patrik Hrabal: Bude doplněno.



Sestavy


TJ Sokol Slavonín
A. Urbančík [-] - A. Kenša [-] , M. Baštan [-] , D. Bolshakov [-] , R. Rozložník [-] (77. T. Lojka [-] ) , M. Opálka [-] (57. L. Janoušek [-] ) , D. Heil [-] , O. Zelený [-] , M. Poláček [-] , M. Strnisko [-] (61. M. Petula [-] ) , J. Kraus [-]

SK Slatinice
R. Grepl [-] - R. Garzina [-] (46. . Stejskal [-] ) , J. Pluháček [-] (66. P. Tichý [-] ) , D. Vychodil [-] , J. Vronka [-] , R. Kurfürst [-] , M. Škobrtal [-] , H. Vacek [-] , R. Muchka [-] , O. Novák [-] , J. Krajčovič [-]

ŽK: 16. D. Heil , 87. M. Petula - 29. O. Novák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KOUŘÍLEK Martin - ŠTEIER Michal, BAŠNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jan Malysa

Expert:
Tip experta: výhra domácích

Slavonín domácí utkání zvládne.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza