Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 10:00

5.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou bratrů na lavičce lépe pro domácího trenéra


Branky


6

V Nových Sadech hostily Slavonín. Derby dvou mužstev z Olomouce okořenil souboj bratrů trenérů na lavičce obou týmů. Tenhle rodinný souboj nakonec skončil lépe pro trenéra domácích Miroslava Lojku po výhře 4:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly v prvních dvaceti minutách

Nové Sady vstoupily do utkání dobře a už v 9. minutě šly do vedení. Navrátilec do sestavy Novotný vybojoval balón u rohového praporku a krásným centrem našel ve vápně Šubu, který trefil volejem k tyči – 1:0. Za pár minut byl míč opět v síti hostů. V 16. minutě utekl Šebora po levé straně a dával míč pod sebe na Novotného, který střelou pod břevno zvýšil stav utkání na 2:0. Když už si domácí mysleli, že mají zápas ve svých rukách, hosté ze Slavonína dokázali vstřelit kontaktní branku. V 44. minutě přišel nastřelený míč do vápna od Pošusty, který lehce tečoval domácí hráč a balón poslal nechytatelně do brány – 2:1. Do kabin se místo dvoubrankového vedení domácích šlo za těsného stavu o jednu branku.

Zvládnutý druhý poločas ze strany domácích

Do druhého poločasu nastoupili hosté se snahou vyrovnat stav utkání. To se hostům nepovedlo, a naopak domácí přidali další branku. V 61. minutě k míči dostal Šuba, který z pravé strany velkého vápna uklidil míč na zadní tyč – 3:1. I přes snahu hostů vstřelit kontaktní branku, tak gól opět padl na druhé straně. Další gól domácí přidali v 70. minutě, když si Šebora narazil míč s Andreevem ve vápně a zvýšil na 4:1. Hosté dokázali už pouze jenom snížit, když se k míči dostal znova Pošusta, který zakončil a snížil na konečných 4:2. Závěr derby byl lehce emoční, ale nic zásadního už se nestalo. Domácí si připisují další tři body a posouvají se na třetí místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


FK Nové Sady B
Miroslav Lojka: Dnešní utkání hodnotím pozitivně. Jsem spokojený s předvedenou hrou i přes to, že jsme zbytečně inkasovali na 2:1. V druhém poločase se hra znova zlepšila a dokázali jsme se dostat do třígólového náskoku. Pak jsme to ještě lehce zdramatizovali, kdy nám konce poločasů nevycházejí.

TJ Sokol Slavonín
Petr Lojka: Bohužel nám dneska chyběl stoper a projevilo se to v defenzívě, když jsme si za tři góly mohli sami. Máme mladý tým, dneska sedm hráčů v základní sestavě do dvaceti let. Věřím, že za pár let můžeme hrát někde výš, ale teď na to bohužel nemáme. Domácí hráli svoji hru a vyhráli zaslouženě.



Sestavy


FK Nové Sady B
M. Marek [-] - J. Šuba [-] (68. M. Špička [-] ) , M. Smrček [-] , A. Andreev [-] , T. Pytlíček [-] (68. M. Zdeněk [-] ) , T. Pírek [-] , A. Nguyen [-] , J. Šebora [-] (86. L. Fojtík [-] ) , L. Dokoupil [-] , M. Novotný [-] (75. F. Reiter [-] ) , J. Raška [-]

TJ Sokol Slavonín
A. Urbančík [-] - A. Kenša [-] , R. Rozložník [-] (74. M. Petula [-] ) , D. Bolshakov [-] , P. Pošusta [-] , D. Heil [-] (83. M. Baštan [-] ) , O. Zelený [-] (83. J. Neužil [-] ) , M. Poláček [-] , M. Strnisko [-] , J. Kraus [-] , L. Janoušek [-]

ŽK: 50. J. Šuba - 57. M. Strnisko , 73. D. Heil , 90. M. Baštan .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: VYBÍRAL Honza - ŠTĚTKA Zdeněk, ŠERÝ Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Malysa

Expert: Ondřej Fojtík
Tip experta: výhra domácích

Nové Sady jsou doma silné, vyhovuje jim domácí prostředí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích