Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:30

4.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice zvládla další zápas a drží první místo v tabulce


Branky


5

Jeden z favoritů na postup z Bystrice přijel do Slatinice. Hosté i přes dobře nachystané domácí dokázali zvítezit a připisují si další tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly v posledních deseti minutách

Hosté z Bystřice nastoupili do utkání aktivně, ale diváci gól v první půl hodině neviděli. Ve 34. minutě se po levé straně uvolnil Spurný, který dostal balón. Kličkou se dostal před golmana, kterého prostřelil mezi nohy – 0:1. Těsně před odchodem do kabin ve 44. minutě se měnilo skóre podruhé. Domácí ztratili balón na polovině soupeře. Hosté dostali balón na rozeběhnutého Spurného, který dokázal přehodit golmana – 0:2. Do kabin se odcházelo za dvougólového vedení hostů z Bystřice.

Rychlý vstup do poločasu

Do druhé půle opět nastoupili hosté aktivně. Tentokrát diváci na gól nemuseli čekat dlouho. Ve 49.minutě záloha Bystřice držela balón a po pár výměnách míče se dostal Spurný ke střele z poza vápna, kterou umístil k tyči a dokončil tak svůj hattrick – 0:3. Po tomhle gólu hosté už hru kontrolovali a k ničemu domácí nepustili. Naopak v 70. minutě přidali další gól. Kolečkář dostal balón za obranu, u kterého byl dřív než vybíhající golman kolem, kterého si posunul balón a z třiceti metru dával do prázdné branky – 0:4. Ani ne za tři minuty se hosté radovali znovu. Zifčák dostal na pravé straně balón vyhrál souboj 1na1 s obráncem a z malého vápna dostal balón kolem golmana do branky – 0:5. V posledních dvaceti minutách už k žádné brance nedošlo a utkání skončilo tímhle výsledkem.



Ohlasy k zápasu


SK Slatinice
Patrik Hrabal: Narazili jsme na kvalitního soupeře s kterým momentálně nemůžeme hrát vyrovnaný zápas. Prvních dvacet minut jsme disciplinovaně dělali to co máme a stačilo to aby jsme s nimi drželi krok, ale pak už jsme upadali a soupeř postupně získával zápas.

FK Velká Bystřice
Pavel Kryl: Šance jsme měli, už první poločas mohl být rozhodnutý. Poprvé byl soupeř fakt kvalitní, důrazný, ale fyzicky byla otázka času, kdy dáme góly.



Sestavy


SK Slatinice
J. Kubíček [-] - J. Pluháček [-] (46. R. Garzina [-] ) , O. Kostorek [-] (75. D. Kurfürst [-] ) , J. Vronka [-] , R. Kurfürst [-] , M. Škobrtal [-] , H. Vacek [-] , R. Muchka [-] , O. Novák [-] (75. P. Tichý [-] ) , M. Ryšavý [-] , J. Krajčovič [-]

FK Velká Bystřice
F. Vodák [-] - T. Spurný [-] , V. Schulmeister [-] (64. M. Strnad [-] ) , D. Hornich [-] , F. Sehnal [-] (64. J. Hrubý [-] ) , L. Machýnek [-] (72. B. Pospíšil [-] ) , J. Schmidt [-] (64. P. Krumpolc [-] ) , D. Dvorský [-] (72. M. Koupil [-] ) , F. Kolečkář [-] , M. Zifčák [-] , T. Mazouch [-]

Hráči zápasu: M. Škobrtal - T. Spurný , M. Zifčák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DOKOUPIL Petr - VLÁČIL Svatopluk, PETR Zdenek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů