2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:30

4.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas rozdílných poločasů skončil remízou


Branky


5

Zápas Slavonína s Hodolany nabídl dva rozdílné poločasy. V prvním byli lepší domácí a v druhém hosté. Utkání nakonec skončilo remízou 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová dvacetiminutovka.

První polovina prvního poločas nabídla hodně. Už v 9. minutě šli domácí do vedení díky gólu Zeleného – 1:0. Vedení domácích ale netrvalo ani pět minut. Ve 12. minutě se k míči ve vápně dostal Nestrojil, který zakončil na zadní tyč – 1:1. Domácí byli v prvním poločase lepší a soupeře z Hodolan přehrávali. Ve 21. minutě přišel rohový kop pro domácí Slavonín. Centr si na zadní tyči ve výborném výskoku našel Martinka a hlavou uklidil balón do branky – 2:1. V prvním poločase to byli hlavně domácí, kteří byli lepší a vytvářeli si více šancí, ale žádnou z nich už v další gól proměnit nedokázali. Do kabin se tedy odcházelo za těsného vedení domácího Slavonínu 2:1.

Šance bez gólů.

Do druhého poločasu nastoupili hosté s dvěma změnami. Z lavičky Heinz se Zemánkem a hosté začali být aktivnější než v prvním poločase. V 58. minutě si Alka navedl balón z pravé strany na svoji levou nohu a střelou na zadní tyč srovnal skóre zápasu na 2:2. I přestože si hosté ve druhém poločase vytvořili více šanci než v tom prvním, nedokázali přidat další vytoužený gól, kterým by otočili stav utkání. Domácí vypadli pomalu z tempa a diváci, kterých dorazilo kolem 300 už se žádného dalšího gólu nedočkali. Utkání tedy skončilo remízou 2:2



Ohlasy k zápasu



FC Sigma Hodolany
Kovařík Milan: Ve finále zasloužená remíza. První poločas domácí jasně lepší, druhou půlku si myslím, že my jasně lepší.



Sestavy


TJ Sokol Slavonín
A. Urbančík [-] - L. Martinka [-] , A. Kenša [-] , R. Rozložník [-] , D. Bolshakov [-] (63. L. Janoušek [-] ) , P. Pošusta [-] , D. Heil [-] , O. Zelený [-] (90. M. Baštan [-] ) , M. Poláček [-] , M. Strnisko [-] , J. Kraus [-] (78. M. Petula [-] )

FC Sigma Hodolany
J. Zbořil [-] - R. Nestrojil [-] (71. J. Kaczmarczyk [-] ) , M. Fiala [-] (88. M. Duba [-] ) , A. Čech [-] (46. M. Zemánek [-] ) , J. Wenzel [-] (91. B. Petrák [-] ) , T. Alka [-] , P. Mráček [-] , P. Hromek [-] (46. M. Heinz [-] ) , T. Blažkovský [-] , D. Švancara [-] , Z. Krajc [-]

ŽK: 63. D. Heil , 73. A. Kenša - 56. J. Wenzel , 63. P. Mráček .
Hráči zápasu: O. Zelený - P. Mráček .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: WINKLER Tomáš - MOTAL Radek, SEDLÁČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích