O. Zelený 47.
J. Kraus 48.
D. Heil 65. (p.)
3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 17:00

2.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva góly během dvou minut rozhodly zápas


Branky


47. O. Zelený , 48. J. Kraus , 65. D. Heil (p.) - 15. T. Kantor
3

Kovalovice zahodily šance na zvětšení gólového vedení v prvním poločase, zato Slavonín využil slabého vstupu do druhého poločasu a dvěma góly během dvou minut otočil utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahozené šance hostů

Kovalovice začaly utkání aktivně a během 30 minut mohly vést o tři branky. Už v 15. minutě se měnilo skóre, z levé strany přišel centr na roh velkého vápna a Kantor střelou prostřelil Urbančíka – 0:1. Tím to ale nekončí. V dalších minutách si vypracovaly dvě podobné situace. Dvakrát během pár minut šly Kovalovice dvakrát sami na golmana. V prvním poločase se už nic zásadního nestalo, to hlavní se odehrálo až v druhém poločase. A do kabin se odcházelo za stavu 0:1.

Dva góly během dvou minut

Druhý poločas začal ve velmi vysokém tempu. Během prvních 5 minut Slavonín dokázal otočit. Už v 47. minutě Slavonín srovnal, když Zelený přehodil golmana – 1:1. To ale nebylo všechno, ani ne za minutu bylo otočeno. Kraus napodobil Zeleného a totožným gólem poslal Slavonín do vedení – 2:1. Slavonínu se povedlo dát dva góly během dvou minut. Naopak pro Kovalovice to byl velmi špatný vstup do druhého poločasu. I přes další šance Kovalovic i Slavonínu další branky nepadly až do 65. minuty. Důrazný souboj ve vápně skončil penaltou, Heil proměnil a poslal Slavonín do dvou brankového vedení – 3:1. Do konce zápasu se už nic nezměnilo. Kovalovice už nedokázaly odpovědět na gólovou smršť ze začátku druhého poločasu. Slavonín slaví první výhru.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kovalovice
Marek Ševeček: ‚‚Kdybychom proměnili ty jasné šance v prvním poločase, tak asi bylo rozhodnuto, bohužel neproměnili jsme. A pak jsme zaspali ten úvod, takže tak. Bohužel máme problém se sestavou, protože se nám zranili čtyři hráči dlouhodobě. Budou se nám těžce nahrazovat.‘‘



Sestavy


TJ Sokol Slavonín
A. Urbančík [-] - L. Martinka [-] , A. Kenša [-] , D. Bolshakov [-] , P. Pošusta [-] (83. M. Zabák [-] ) , D. Heil [-] (87. J. Neužil [-] ) , M. Petula [-] (46. J. Kraus [-] ) , O. Zelený [-] , M. Poláček [-] , M. Strnisko [-] , L. Janoušek [-] (75. M. Grušecký [-] )

TJ Sokol Kovalovice
V. Švec [-] - J. Krčmař [-] (81. T. Hromada [-] ) , M. Řezáč [-] , T. Vojáček [-] , M. Šafránek [-] , T. Kantor [-] , D. Bíbr [-] , D. Zavadil [-] , J. Ševeček [-] , M. Ohlídal [-] (72. P. Otáhal [-] ) , M. Růžička [-]

ŽK: 81. M. Grušecký , 83. D. Heil - 87. M. Růžička .
Hráči zápasu: P. Pošusta , D. Bolshakov - T. Vojáček .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: PANÁK Vít - ČÁSEK Dalibor, KOLAŘÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Malysa

Expert: Ján Frýba
Tip experta: remíza

Na papíře dva vyrovnané týmy, které mají šikovné a zkušené fotbalisty, za mě remízové utkání.

Tip: výhra domácích