0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Neporazitelnost


Branky


14

V 11. kole přivítala Vřesina na své půdě zatím suverénní Vítkovice, které jsou jasným favoritem na postup. Průběh tomu částečně i nasvědčoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý Enebi

V začátku utkání Vítkovice operovaly na půli soupeře, tlačily se do šancí, kdežto Vřesina hrozila spíše ze standartních situací, které ale obrana hostů zvládala odvracet. První gól padl po chybě domácího brankáře, když nigerijský útočník Enebi atakoval brankáře a vypíchl mu míč, poté už měl jednoduché vstřelit první branku. Enebi se postaral i o druhou branku, když utekl po straně a obehrál dva hráče, pak jen předložil mič Sýkorovi a ten zvýšil na 0:2. Tímto taky skončil první poločas, kde Vítkovice mohly přidat i více branek.

Kontrola stavu a pojištění

Ve druhém poločase se Vítkovice skvěle bránily, celkově stoperská dvojice Tydlačka s Widurou předvedla famózní výkon a tlačila brankáře Hypše k čistému kontu. Hosté se hnali do útoku, často ke gólu chybělo doopravdy málo nebo předvedl skvělý zákrok brankář Vřesiny Bukovec. Třetí branku se domácím nakonec podařilo přidat v 82. minutě, kdy se prosadil opět Enebi Friday Moses, který tedy zaznamenal dvě branky a asistenci, čímž se výrazně podepsal pod výhru hostů 0:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Karel Teichmann Vedoucí týmu: hosté prokazují své kvality a ne nadarmo jejich hlavní tým patří k nejlepším klubům v Ostravě. I když využili naši chybu dokážeme jim pozični hrou byt zdatnými soupeři a dostat se do jejich vapna avšak nám chybí finální koncovka. ve druhé jsme byly více ve hře a dokázali jsme je výborně potrápit jen Škoda, ze nepadl ani jeden gol, který bychom si zasloužili.

MFK Vítkovice B
Trenér Vítkovic Vítězslav Mooc: Předvedli jsme perfektní výkon, obrana fungovala skvěle, mohli jsme dát více branek, ale celkově jsme splnili vše, co jsme si před zápasem řekli.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Bukovec [-] - M. Pešek [-] , V. Čech [-] , M. Waszut [-] , J. Pešek [-] , D. Stoklasa [-] (80. Z. Říha [-] ) , F. Rončka [-] , V. Kocian [-] , O. Kocián [-] (59. J. Pagáč [-] ) , M. Boháč [-] , M. Troják [-] (84. J. Kučera [-] )

MFK Vítkovice B
Z. Hypš [-] - F. Enebi [-] (84. A. Tobola [-] ) , K. Tarasenko [-] (84. T. Pastrňák [-] ) , M. Rygol [-] , L. Tydlačka [-] , N. Sýkora [-] (84. A. Sýkora [-] ) , T. Herák [-] (67. J. Hloch [-] ) , J. Holcman [-] , A. Antonín [-] , O. Tarasenko [-] (66. M. Kapler [-] ) , P. Widura [-]

ŽK: 44. M. Pešek , 60. J. Pešek - 87. A. Antonín .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: SIKORA Patrik - RAŽNÝ Jan, JANTOŠ Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 19:35
Petr Boráň

Expert: Jiří Holcman
Tip experta: výhra hostů

Chci ať navážeme na předchozí utkání a vyhrajeme.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 12:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 11:07

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 09:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 09:15

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 21:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 15:26

Tip: výhra hostů