Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Ves si veze tři body z Malých Hoštic


Branky


17

Po bezbrankové půli, dali hosté ve druhé části o tři branky víc než domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Malé Hoštice v posledním domácím zápase přivítaly mužstvo ze Staré Vsi. Zápas se měl původně odehrávat se Staré Vsi, ale díky průtrži mračen se dostalo hřiště ve Staré Vsi pod vodu, tak si oba soupeři narychlo vyměnily pořadatelství. Do zápasu vstoupila lépe hostující družina, když Prášil vysunul Tihelku, který nabil pro Raiskupa, jenž z jasné pozice minul. Pak si dokonce poločsau vypracovali šance domácí fotbalisté. V 11. minutě po centru Beny přestřelil bránu Stříbný. Za tři minuty po nahrávce Šafarčíka ve stoprocentní šanci vychytal Kohout Benu. Střelu Šafarčíka z 19. minuty pak chytil brankář Kohout. Ve 37. minutě pak po individuální akci Unruha střílel nad bránu Watzlawik. Poločas tak skončil bezbrankově. 

Stará Ves dala o tři branky víc

Po bezbrankovém poločase hned v úvodu druhé části prostrčil Tihelka míč na Kučeru, který se zrychlením zbavil obránce a zavěsil – 0:1. Hošticím se povedlo vyrovnat po hodině hry, když nahrávku Beny uklízel na zadní tyči do prázdné branky Adamčík – 1:1. Hned za dvě minuty pak nádherně z přímého kopu ze třiceti metrů vymetl nádherně všechny pavouky z brány Kučera – 1:2. V 67. minutě se pak probíjel do vápna hostující Köhler a byl zde potažen za dres. Nařízenou penaltu pak s přehledem poslal pod břevno Kučera – 1:3. Čtvrthodinu před koncem domácí snížili, když z dvaceti pěti metrů napřáhl Suchánek a míč se skončil po víkem hostující brány – 2:3. Domácí pak začali hrát vabank a hosté je za to potrestali ještě dvěma góly. Deset minut před koncem po výkopu brankáře Kohouta podskočila domácí obrana míč, brankář Vltavský na chvíli zaváhal a Tihelka jej přehodil hlavou – 2:4. V poslední minutě vyhrál Tihelka sprinterský souboj s domácím obráncem a namazal Kučerovi, který se nemýlil – 2:5.

 

Malé Hoštice získaly na podzim 17 bodů. Stará Ves 26 bodů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): Měl jsme rozhodnout už v prvním poločase, ale to se nám nepovedlo. Ve druhém poločase jsme se dopouštěli zbytečných chyb, které Stará Ves trestala a odvezla si tři body, Za mě remízový zápas.

TJ Sokol Stará Ves
Jan Šuba (trenér): Tento zápas dovršil naší výborbou podzimní část. Jsme úplně spokojeni s celkovou úrovni této soutěže, a jsme rádi, že jsme se nakonec přihlásili. Zápas nám vyšel, i když jsme hráli proti houževnatému soupeři. Chtěl bych vyzdvihnout výkon rozhodčího.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
E. Vltavský [-] - P. Stříbrný [-] (79. K. Kravar [-] ) , J. Chřibek [-] , O. Šafarčík [-] , D. Watzlavik [-] (72. M. Malohlava [-] ) , M. Unruh [-] , M. Adamčík [-] , J. Bena [-] (85. P. Kavan [-] ) , J. Droppa [-] (79. D. Pospěch [-] ) , D. Schrom [-] , R. Suchánek [-]

TJ Sokol Stará Ves
K. Kohout [-] - J. Tihelka [-] , M. Raiskup [-] (71. K. Gevorgyan [-] ) , T. Král [-] (46. M. Drábek [-] ) , R. Nekoranec [-] , F. Köhler [-] (79. L. Gregovský [-] ) , L. Ošlejšek [-] , P. Kučera [-] , L. Šimko [-] (52. J. Matějka [-] ) , S. Kováč [-] , P. Prášil [-] (79. L. Vyroubal [-] )

ŽK: 69. D. Watzlavik , 88. D. Pospěch - 16. P. Prášil , 39. P. Kučera , 89. K. Gevorgyan .
Hráči zápasu: M. Unruh , R. Suchánek - P. Kučera .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: BARČÍK Antonín - VRBA Martin, ČELŮSTKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Mička
Tip experta: výhra domácích

Stará Ves bude chtít odčinit zaváhání z minulého kola, a doma Malé Hoštice porazí. Navíc musím pochválit nováčka ze Staré Vsi, kde se drží vysoko v tabulce. Tipuju 1

Tip: výhra domácích