J. Garba 54.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

13.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov se rozešel s Loučkami smírně


Branky


15

Po bezbrankovékm poločase, se ujaly Krásné Loučky hned po pauze vedení. Krnov pak za pár minut srovnal. Více branek už nepadlo a body se dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Krnov ve svém předposledním domácím zápase přivítal mužstvo z Krásných Louček. Hosté přijeli v oslabené sestavě a k tomu přizpůsobili svou taktiku. V prvním poločase se hrála opatrná partie s minimem šancí na obou stranách. Hra se odehrávala převážně ve středu hřiště. Domácí zahrozili pouze ve 30. minutě, když míč propadl ke zcela volnému Kubíkovi, který ale z dobré pozice přestřelil. Hosté se dostali před branku pouze jednou, to když Juchelka dokonce dostal míč do sítě, ale branka nebyla pro ofsajd uznaná. Poločas tak skončil bezbrankovou remízou. 

Oba soupeři dali po jedné brance

Úvod druhého poločasu vyšel lépe hostům. Chybík vybojoval míč a na rohu šestnáctky našel Mohylu, jehož centr uklidil do protipohybu brankáře Řeháčka stoper Kopečný - 0:1. Krnov pak hosty přitlačíl a v rozmezí tří minut si vybojoval tři velké šance Dočkal. Všechny mu ale zneškodnil brankář Hradil. Při té poslední vybojoval v 54. minutě roh. Ten zahrával Toška a zapomenutý Graba hlavou poslal míč přímo k hostující tyči - 1:1. Krnov nadále tlačil a hosté se soustředili na bránění a brejky. Do dvou se dostal Juchelka, kterému ale vždy míč v poslední chvíli vzali domácí stopeři. V 72. minutě se dostal do největší šance Krnova Gramel, který byl sám na jednácti metrech, ale balon mu nesedl a ze šance sešlo. V 80. minutě hostující Kopečný posunul míč na Fiuráška, který ale v chumlu hráčů zakončil tak, že míč byl sražen na rohový kop. Pět minut před koncem pak hostujícímu brankáři Hradilovi vypadl míč z rukavic, ale hosté dokázali míč dostat do bezpečí. V posledních třech minutách tlak domácích gradoval, ale všechny rohy a standardky vyzněly do ztracena a zápas tak skončil remízou.

 

Krnov bude v posledním podzimním zápase hostit Lichnov. Krásné Loučky zavítají do Bruntálu. 



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): Mám z toho zápasu smíšené pocity, protože šlo z toho zápasu více bodovat, ale bod je asi zasloužený. V prvním poločase to bylo opatrné a skoro bez šancí. Ve druhém jsme po naší chybě dostali branku, pak se hra otevřela, hrálo se nahoru dolů s naší mírnou převahou. Dokázali jsme vyrovnat, ale více branek jsme už nedali.

TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): Remízu určitě bereme. Museli jsme lepit sestavu jak se dalo. Navíc jsme po dlouhé době hráli na umělce, což nás překvapilo. První poločas byl úplně remízový a těměř bez šancí. Ve druhém jsme se brzy ujali vedení. Pak už to bylo dobývání naší branky. Z rohu domácí vyrovnali. Poseldních dvacet minut jsme se už jen bránili, a hráli na brejky. Poslední tři minuty jsme přežili rohy a standardky a nakonec jsme bod ubránili.



Sestavy


FK Kofola Krnov B
J. Řeháček [-] - J. Garba [-] , J. Toška [-] (78. S. Chudický [-] ) , M. Burian [-] , L. Zavadil [-] - A. Říha [-] , J. Rolný [-] , O. Kubík [-] (78. F. Frank [-] ) , J. Koval [-] (46. B. Dočkal [-] ) - J. Groda [-] , L. Gramel [-]

TJ Sokol Krásné Loučky
M. Hradil [-] - L. Juchelka [-] - L. Mitura [-] , D. Chybík [-] , A. Ondra [-] (69. J. Fiurášek [-] ) , L. Mohyla [-] (62. P. Boček [-] ) , L. Dvořák [-] , D. Mrukvia [-] , A. Kopečný [-] , T. Juřina [-] , L. Pella [-]

ŽK: 45. O. Kubík , 62. L. Gramel , 85. M. Burian - 46. L. Juchelka .
Počet diváků: 228. Rozhodčí: ŠVEC Marek - KOLARSKÝ Michal, VOJKOVSKÝ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 07:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 11:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 11:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 07:46
Tomáš Holata

Expert: Michael Czerný
Tip experta: výhra domácích

Krnovské mládí s pomocí hráčů áčka rozhodnou zápas. Kluci z Krásných Louček nezvládnou 90 minut konkurovavat.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 10:45

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 08:18

Tip: výhra domácích