4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítkov si odvezl z Krnova čtyřku


Branky


15

Krnov dal v každém z poločasů po dvou brankách a porazil hosty z Vítkova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnov vedl o dvě branky

Krnov přivítal na svém trávníku mužstvo z Vítkova. Zápas byl loučením s krnovským dresem pro domácího kapitána Čevelu, který odchází do Švýcarska. Už ve druhé minutě se po závaru odrazil míč k Jakubu Rolnému, který trefil jen hostujícího obránce. za pět minut se odražený balon dostal ke Keragemu, ale brankář Rozehnal byl na místě. Po dvanácti minutách vybojoval rohový kop krnovský Sklenařík. Ten zahrál Kolbasa přesně na hlavu Sklenaříka, jenž nedal brankáři Rozehnalovi žádnou šanci – 1:0. Za sedm minut mohl po nahrávce Chudíka vyrovnat Šimon Hučík, ale přestřelil domácí branku. Střela Prdy pak po půlhodině hry neměla tu patřičnou razanci. Další branku přidal Krnov těsně před pauzou, když prošel Říha mezi hostujícími obránci a prostřelil s přehledem brankáře Rozehnala – 2:0. Těsně před pauzou obstřeloval Šimon Hučík domácího obránce, ke své smůle obstřelil těsně i domácí branku. 

Krnov výhru navýšil

Hned po pauze vyslal Jakub Rolný do úniku Gramela, který zkušeně skóroval – 3:0. Vítkov mohl hned vzápětí snížit, když Lukáš Dohnálek poslal do úniku Šimona Hučika, kterého z boku vylapal gólman Štěpán Rolný. V 51. minutě šel úplně sám na brankáře domácí Jakub Rolný, ale v posledním okamžiku mu uskočil míč a ze šance sešlo. V 59. minutě minutě vystihl hostující Bek špatnou rozehrávku domácích, a chtěl poslat míč do odkryté brány, gólman Štěpán Rolný ale se stačil do brány vrátit a jeho pokus chytit. Po hodině hry sklepl Sklenařík míč pro Gramela, který zkušeně procedil brankáře Rozehnala – 4:0. Pak dvakrát selhal v zakončení domácí Jakub Rolný, který neproměnil dva samostatné nájezdy. Vítkov pak mohl čtvrthodinu před koncem zaznamenat aspoň čestný úspěch, když Šimon Hučík našel na jedenácti metrech Mičku, jenž ztroskotal na brankáři Štěpánu Rolném. Poslední šanci měl domácí Garba, který na zadní tyči hlavičkoval těsně mimo tři tyče.

 

Krnov jede příští kolo do Staré Vsi. Vítkov bude hostit Lichnov. 



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): Po většinu zápasu jsme měli utkání pod kontrolou. Hosté měli nějaké šance, ty ale nedali. My jsme jich měli více a poprávu jsme vyhráli. Musím ocenit, že Vítkov u nás předvedl slušný fotbal, a divím se, že není v tabulce výš.

TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): Neodehráli jsme vůbec špatné utkání. Bohužel vytváříme spustu chyb, které soupeř promění. Zatémco my naše šance nedokážeme přetavit v branku. To rozhodlo.



Sestavy


FK Kofola Krnov B
Š. Rolný [-] - J. Garba [-] , M. Burian [-] , L. Zavadil [-] (62. S. Chudický [-] ) , D. Čevela [-] - J. Rolný [-] (85. H. Varyš [-] ) , A. Říha [-] (62. O. Kubík [-] ) , T. Kolbasa [-] - L. Gramel [-] , E. Kerage [-] (62. J. Koval [-] ) , M. Sklenařík [-] (75. K. Koštialik [-] )

TJ Vítkov
M. Rozehnal [-] - L. Černín [-] , V. Ondřej [-] (59. Š. Zouhar [-] ) , P. Prda [-] (71. P. Hanuš [-] ) , Š. Hučík [-] , J. Mička [-] , M. Mikulenka [-] , T. Kristián [-] (85. L. Lamatschek [-] ) , M. Bek [-] , M. Chudík [-] , L. Dohnálek [-]

ŽK: 68. T. Kolbasa - 21. P. Prda , 54. T. Kristián , 73. M. Mikulenka , 81. P. Hanuš .
Hráči zápasu: T. Kolbasa , Š. Rolný - Š. Hučík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: YEGHIAZARYAN Vachik - CHLEBOVSKÝ Bohumír, ŠEVČÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 09:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 11:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 14:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 22:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 18:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 18:16
Tomáš Holata

Expert: Marian Raiskup
Tip experta: výhra domácích

Krnov potvrdí svou podzimní formu a doma vyhraje.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 15:04

Tip: výhra domácích