Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro Starou Ves


Branky


14

Loučky sice po poločase vedly. Ve druhém poločase domácí třemi góly skóre otočily. Loučky už jen snížily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loučky šly do vedení

Stará Ves přivítala ve šlágru kola mužstvo z Krásných Louček. V úvodu zápasu byla aktivnější hostující družina. Do první šance se probíjel Juchelka, kterému se zamotal míč pod nohami. Další střelu zahodil Juřina, který mířil nad bránu. Po čtvrthodině hry se rohový kop Mrukvii odrazil zpět do šestnáctky k Miturovi, který míč bleskově dorazil do brány - 0:1. Stará Ves mohla vyrovnat po dvaceti minutách, když po centru Raiskupa selhal ve stoprocentní šanci Drábek. Další domácí příležitost měl po přetaženém centru Hrabiny Köhler, který ale mířil nad bránu. Poločas tak skončil těsným náskokem hostů. 

Stará Ves otočila, Loučky snížily

Ve druhém poločase se hrálo dlouho velmi poklidně bez nějakých vyložených šancí. Teprve v 66. minutě byl faulován domácí hráč na půlce hřiště. Míč si postavil Kučera, jehož dalekonosná střela zaplavala před brankáře Tabachem a skončila v síti - 1:1. Hosty tento omažik zaskočil a domácí toho v 72. minutě využili, když střelu Köhlera  z rohu šestnáctky brankář Tabach jen vyrazil a Raiskup míč pohotově vrátil do sítě - 2:1. Loučky pak mohly vyrovnat, když paradní střelu Mrukvii reflexivně vyrazil brankář Kohout a následnou střelu hostů vykopl z brankové čáry Šimko. V 86. minutě pak Prášil nahrál Tihelkovi, který z otočky poslal balon přesně k levé tyči - 3:1. Hosté to nezabalili a po kombinaci Juřiny s Pellou poslal Pella míč do vápna na Kopečného a ten zavěsil - 3:2. Po této brance zapískal rozhodčí konec a Stará Ves si připsala další tři body.

 

Stará Ves hostí v příštím kole Krnov. Krásné Loučky přivítají Velké Hoštice.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stará Ves
Jan Šuba (trenér): Soupeř měl svou kvalitu, dobře zahušťoval střed hřiště a my jsme se v prvnímm poločase vůbec nedostali ke své hře. Navíc se hosté ujali vedení. Ve druhém poločase jsme vyrovnali, a to podle mě hosty vykolejilo, a my jsme pak otočili zápas. Hostům se pak už podařilo snížit až v nastavení. Klíčový okamžik zápasu byl zákrok našeh brankáře Kohouta za stavu 2:1.

TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): Dneska jsme věděli, že nám budou chybět tři důležití hráči zákaldní sestavy. Přijeli jsme s velkým respektem, a chtěli jsme vyválčit aspoň bod. Po čtvrthodině jsme zjistili, že Stará Ves je hratelná a začali jsme si vypracovávat šance a ujaliu jsme se vedení. Zápas jsme pak měli pod kontrolou až do prvního gólu domácích. Ten nás zaskočil, my jsme pak dostali ještě jeden. Pak jsme se opět probudili a nevyužili velkou šanci. Domácí dali třetí gól, a my jsme už jen snížili v nastavení.



Sestavy


TJ Sokol Stará Ves
K. Kohout [-] - J. Tihelka [-] , M. Raiskup [-] , R. Nekoranec [-] , F. Köhler [-] (73. P. Prášil [-] ) , L. Ošlejšek [-] (53. K. Pauler [-] ) , P. Kučera [-] , L. Šimko [-] , O. Hrabina [-] , S. Kováč [-] , M. Drábek [-] (46. T. Král [-] )

TJ Sokol Krásné Loučky
M. Tabach [-] - L. Juchelka [-] - D. Chybík [-] (63. L. Slaný [-] ) , A. Kopečný [-] , T. Juřina [-] , M. Daříček [-] , L. Pella [-] , D. Mrukvia [-] , L. Mitura [-] , L. Dvořák [-] , L. Mohyla [-]

ŽK: 49. L. Ošlejšek , 57. L. Šimko , 62. S. Kováč , 88. T. Král - 43. D. Mrukvia , 74. A. Kopečný , 77. L. Mohyla , 88. T. Juřina .
Hráči zápasu: S. Kováč - T. Juřina , A. Kopečný .
Počet diváků: 147. Rozhodčí: MINICH Marian - THIEMEL Karel, GALVAS Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 09:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 11:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 14:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 22:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 18:31

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 18:16
Tomáš Holata

Expert: Marian Raiskup
Tip experta: výhra domácích

Toto bude určitě zápas kola, možná i podzimu. Loučky mají vynikající kádr, ale věřím, že je v domácím prostředí potrápíme a uhrajeme všechny body.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 15:04

Tip: remíza