Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zahradník čtyřmi góly porazil Zlatníky


Branky


14

Lichnov po půli vedl o jednu branku. Ve druhé části vedení čtyřmi góly navýšil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lichnov se ujal vedení

Lichnov ve svém dalším domácím zápase hostil mužstvo ze Zlatníků. Úvod utkání vyšel lépe hostům. Do dvou šancí se dostal Paleta, ale domácí mužstvo hodně podržel brankář Ondrusz. Lichnov odpověděl únikem Petuly, který ale brankou taky neskončil. Pak mířil zpoza šestnáctky vedle Pokorný. Po něm se dvakrát zastřeloval Zahradník. Po půlhodině hry si narazil Pokorný s Petulou, a centr prvně jmenovaného poslal z těžkého úhlu z první do sítě Zahradník – 1:0. Pojistit skóre pak mohl Petula, který se probil přes tři hráče, ale v poslední chvíli se ukopl. Poločas tak skončil těsným náskokem domácích. 

Lichnov výhru navýšil

I v úvodu druhého poločasu začali aktivněji hosté, a Ondrusz musel řešit jednu ošemetnou situaci. V 56. minutě vyslal Bartoníček do úniku Petulu, který byl faulován ve vápně a penaltu s přehledem proměnil Zahradník – 2:0. Za čtyři minuty pak vybojoval míč Dankovič, který jej přenesl na druhou stranu na Pokorného, který našel na zadní tyči Zahradníka, který poslal míč do šibenice – 3:0. Za pár sekund po individuální akci předložil Petula míč jak na zlatém podnosu pro Zahradníka, který zaznamenal svou čtvrtou branku – 4:0. Dvacet minut před koncem pak utekl všem střídající Salát, který vnikl do vápna a krásně nabil pro Pokorného, který už měl lehkou práci – 5:0. Zbatek zápasu si už domácí v poklidu pohlídali.

 

Lichnov v přištím kole jede do Vítkova. Zlatníky budou hostit Malé Hoštice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Hosté nezačali špatně, nedali dvě šance. My jsme pak odpověděli několila příležitostma a ujali jsme se vedení. I druhý poločas pak začli hosté lépe- Pak jsme dali tři rychlé góly a zápas jsme v klidu dohráli.

TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (trenér): Začali jsme šancemi. Dostali jsme víceméně náhodný gól, ale poločas zase tak špatný z naší strany nebyl. Ve druhém poločase rozhodla penalta, pak už se to sypalo. Domácí nás nohužel trestali z rychlých nákopů, které jsme si nedovedli pokrýt.



Sestavy


TJ Sokol Lichnov
P. Ondrusz [-] - J. Mašlík [-] , J. Fadrný [-] (63. M. Lazar [-] ) , J. Slepička [-] - M. Pokorný [-] , O. Bartoníček [-] , J. Dankovič [-] , K. Podaný [-] (63. D. Salát [-] ) - J. Podaný [-] , P. Zahradník [-] (85. M. Tesař [-] ) , M. Petula [-] (65. A. Sojčák [-] )

TJ Sokol Zlatníky
R. Klimeš [-] - I. Paleta [-] (58. T. Němčík [-] ) , V. Dočkal [-] , T. Vincker [-] , L. Němčík [-] (58. D. Bláha [-] ) , R. Uvíra [-] (72. P. Mareta [-] ) , R. Bláha [-] (81. D. Dostál [-] ) , M. Bláha [-] , O. Kořínek [-] , J. Klimeš [-] (58. M. Kocián [-] ) , P. Pospíšil [-]

ŽK: 20. J. Mašlík , 41. P. Zahradník - 55. R. Uvíra .
Hráči zápasu: P. Zahradník , P. Ondrusz .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: PHILIPP Marek - ROBENEK Bohumil, TĚŽKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 09:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 11:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 14:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 22:02

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 18:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 18:16
Tomáš Holata

Expert: Marian Raiskup
Tip experta: výhra domácích

Lichnov sice minulé kolo zaváhal, ale doma zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 15:04

Tip: remíza