Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Hradec rozebral bezbranný Bruntál


Branky


14

Hradec si s chutí zastřílel a vyhrál o jedenáct branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradec vedl o šest branek

Hradec v sobotu na svém trávníku přivítal mužstvo z Bruntálu. Domácí začali pěkně zhurta, když Machura přistrčil míč mezi obránce na Štencela, jehož střelu brankář Dolanský neudržel a pohotový Krejsa poslal míč do sítě - 1:0. Bruntálu se v desáté minutě povedlo Deákem srovnat skóre - 1:1. Do druhého gólu doomácích se hrála vyrovnaná partie. Domácí se prosadili ve 27. minutě, když Štencel z kraje naservíroval míč před bránu na Krejsu, který z hrřanice malého vápna prostřelil Dolanského - 2:1. Pak už se hra Bruntálu začala sypat. Za pět minut dal Černín průnikovou nahrávkou Lichému, který pohodlně zavěsil - 3:1. Ve 34. minutě využil Lichý chyby hostujícího obránce a své sólo zkušeně zakončil - 4:1. Za dvě minuty přiťukl Krejsa míč na hranici velkého vápna Machurovi, který nechytatelnou střelou zvýšil na 5:1. Za pár sekund si Krejsa narazil míč s Lichým a nedal Dolanskému šanci - 6:1. Pět minut před pauzou vysunul Černín za obranu Štencela, který obhodil gólmana Dolanského - 7:1. 

Hradec výhru po pauze navýšil

Ve druhém poločase přidala domácí družian bezbrannému Bruntálu dalších pět branek. Hned v úvodu druhé půle našel Machura krásnou nahrávkou Krejsu, který střelou na zadní tyč otevřel účet druhého poločasu - 8:1. Po hodině hry našel Kvasnička zpětnou nahrávkou zcela volného Kellnera, který se zblízka prosadil - 9:1. Dvacet minut před koncem zápasu rychle rozehrál Machura přímý kop hz poloviny hřiště na volného Štencela, který proměnil samostatný nájezd - 10:1. V 77. minutě utekl po pravé straně Kellner, jenž odcentroval do vápna, kde zavíral Černín na zadní tyči - 11:1. Vraždění neviňátek skončilo pak pět minut před koncem, když Kellner přistrčil míč Machurovi, který z hranice pokutového území poslal míč k tyči - 12:1. 

 

Hradec v příštím kole jede do Opavy. Bruntál Bude hostit Slavkov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
David Žurek (hrající trenér): Vstup do zápasu jsme měli dobrý, hned jsme se dostali do vedení. Pak jsme ještě dvě šance nedali. Pak udeřil Bruntál a do druhého gólu to bylo vyrovnané. Po druhé brance nám to tam začalo padat, a chvílemi mi bylo hostů až líto. Je to sice fajn dát tolik branek, ale radší bych, kdyby se ty branky rozdělili rovnoměrně po zápasech a my měli více bodů.

MFK Bruntál B
Mikuláš Horyň (trenér): Je to bída, byl to hrozný fotbal, co jsme předvedli. Bylo to bez pohybu, bez šťávy, bez chuti vůbec hrát. Nepomohla ani bouřka v kabině. Tohle jsme za padesát let trénování nezažil.



Sestavy


TJ Hradec n/M
J. Waigner [-] - R. Dušek [-] (56. M. Gebauer [-] ) , J. Kvasnička [-] , T. Krejsa [-] (56. D. Škvára [-] ) , M. Černín [-] , D. Machura [-] , M. Lichý [-] (56. F. Kudla [-] ) , J. Štencel [-] , L. Hruška [-] (49. M. Šimeček [-] ) , J. Tůma [-] , R. Kellner [-]

MFK Bruntál B
D. Dolanský [-] - R. Slavík [-] , D. Deák [-] , T. Unverdorben [-] , M. Kučera [-] , R. Cápek [-] , Š. Flekač [-] , S. Slovák [-] , J. Duhajský [-] , L. Chudý [-] , T. Prosecký [-] (13. A. Šidlák [-] )

ŽK: 28. J. Duhajský .
Hráči zápasu: D. Machura , T. Krejsa - R. Slavík .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: SLANÝ Jan - KOLEČKÁŘ Antonín, MANDERLA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 09:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 11:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 14:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 22:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 18:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 18:16
Tomáš Holata

Expert: Marian Raiskup
Tip experta: výhra domácích

Bruntál sice minule vyhrál, ale Hradec využije domácí prostředí a získá tři body.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 15:04

Tip: remíza