3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Bruntál vyhrál po osmi kolech


Branky


15

Po bezbrankovém poločase, vsítila domácí družina tři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Bruntál tradičně v neděli přivítal na svém hřišti mužstvo z Jindřichova. Od úvodního hvizdu rozhodčího byla aktivnější na hřišti domácí družina a jen výkon hostujícího brankáře Kašpara zachránil hosty od vstřelení branky. Nejdříve si na něm ve velké šanci vylámal zuby Slavík. Za chvíli na Kašparovi ztroskotal Šanda. Postupně vychytal Kašpar asi čtyři velké šance domácích. Jindřichov zahrozil v prvním poločase pouze příležitostí Štalmacha, která ale ke gólovému zakončení nevedla. Poločas tak skončil bezbrankou remízou. 

Bruntál rozhodl třemi góly

Ve druhém poločase se obrázek hry na trávníku vůbec nezměnil, jen s tím rozdílem, že domácí své tři šance proměnili a Jindřichov se k ničemu vážnějšímu nedostal. Do vedení se dostal Bruntál v 53. minutě, když Šanda přesně vysunul hbitého Slavíka, jenž nedal tentokrát brankáři Kašparovi žádnou šanci - 1:0. Za dvě minuty vystřelil tvrdě Slavík, brankář Kašpar jeho pokus pouze vyrazil a rychlonohý Slavík si míč doběhl a uklidil jej do brány - 2:0. V 67. minutě utekl po straně střídající Hurajt a nahrál pod sebe Cápkovi, který z blízka poslal míč přesně k tyči - 3:0. Ve zbytku zápasu se už nic nestalo a Bruntál dovedl zápas k vítěznému konci.

 

Bruntál v příštím kole jede do Hradce. Jindřichov bude hostit Opavu. 



Ohlasy k zápasu


MFK Bruntál B
Mikuláš Horyň (trenér): Konečně jsme zabrali a vyhráli jsme. V prvním poločase jsme zahazovali ještě šance, ve druhém jsme to během čtrnácti minut pro sebe rozhodli.

TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): My jsme jak Robin Hood, bohatým bereme a chudým dáváme. Musím ale sportovně přiznat, že nás Burntál přejel. První poločas byl sice bezbranek, ale to jen díky brankáři. Ve druhém už soupeř naše chyby trestal a vsítil tři branky.



Sestavy


MFK Bruntál B
D. Dolanský [-] - P. Šanda [-] , M. Goněc [-] , T. Unverdorben [-] (82. M. Hofmann [-] ) , F. Pawlita [-] , M. Slavík [-] (59. D. Deák [-] ) , M. Kučera [-] (59. Š. Kubesa [-] ) , R. Cápek [-] (82. Š. Flekač [-] ) , J. Duhajský [-] , J. Kaluža [-] (59. M. Hurajt [-] ) , T. Prosecký [-]

TJ Slezan Jindřichov
J. Kašpar [-] - M. Čech [-] (61. M. Hricko [-] ) , J. Hanslík [-] , P. Lapuník [-] , R. Pavlíček [-] , R. Štalmach [-] , M. Kuřec [-] , V. Boháček [-] , T. Kusenda [-] , M. Šmíd [-] , M. Tilkeridis [-]

ŽK: 21. P. Šanda , 37. J. Duhajský , 48. M. Slavík , 81. M. Goněc - 55. M. Šmíd , 59. V. Boháček , 81. R. Štalmach .
Hráči zápasu: P. Šanda , M. Slavík .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: GALVAS Michal - KOLEČKÁŘ Antonín, YEGHIAZARYAN Vachik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Bruntál momentálně neprožívá nejlepší vstup do sezóny, tady si myslím, že by si hosté měli odvézt minimálně bod.

Tip: výhra hostů