Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

10.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Hoštice vydřely tři body s Hradcem


Branky


68. M. Czerný (p.)
15

Po bezbrankovém poločase, vsítili domácí ve druhém rozhodující branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Velké Hoštice netradičně v neděli přivítaly na svém hřišti mužstvo z Hradce. V první šanci se ocitl hradecký Lichý, který nastřelil tyčku domácí branky. Ve 14. minutě zakombinoval Harasim s Peterkem, který vrátil zpátky na Harasina, jenž přistrčil míč Benschovi, a ten přestřelil branku hostů. Za dvě minuty podnikli hosté rychlý kontr, jehož výsledkem bylo přestřelení branky Černínem. Ve 22. minutě Harasim dostal míč na Uwiru, jenž ještě prodloužil na Peterka, a jeho střela skončila rohovým kopem. Z rohového kopu posadil Czerný míč na hlavu Svrčka a Waigner musel zasahovat. Sedm minut před koncem podnikli hosté rychlý protiútok a Černína při něm vychytal gólman Pluške. 

Czerný z penalty rozhodl

V úvodu druhého poločasu si hosté vypracovali několik zajímavých střel. Pálil Lichý, Černín a Hebelka. Všechny střely buď pochytal brankář Pluške, nebo střelci mířili nad bránu. Rozhodující moment zápasu přišel v 68. minutě, když hosté ztratili míč a Bensch po individuální akci pronikl do vápna, kde byl faulován. Míč si postavil na značku pokutového kopu Czerný a penaltu proměnil - 1:0. Za čtyři minuty dostal Hradec stejnou možnost, když brankář Pluške fauloval Krejsu. Sám postižený zahrával penaltu, kterou gólman Pluške výborně zneškodnil. Hradec pak ještě domácí přitlačil. Největší šanci měl Černín, který nevyužil nájezd z boku. Hoštice pak bojovností na hranici sebeobětování těsný výsledek udržely.

 

Velké Hoštice v přištím kole jedou do Slavkova. Hradec bude hostit Bruntál.



Ohlasy k zápasu


FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): Výborný výkon celého týmu. Byla tam opět bojovnost a fotbalovost. Potvrdili jsme bod z venku a zaslouženě jsme vyhráli 1:0.

TJ Hradec n/M
David Žurek (hrající trenér): Fotbalově to bylo z naší strany super, finální fáze byla ale strašná. Mrzí mě hodně přístup hráčů, kteří nenastupují v základní sestavě, že o ní nebojují, když nastoupí, aby hru oživili.



Sestavy


FK Velké Hoštice
M. Pluške [10.0] - E. Peterek [-] , O. Uwira [-] (82. P. Stoklasa [-] ) , V. Olšr [-] , L. Benna [-] , P. Bensch [-] , V. Harasim [-] (75. V. Stříbný [-] ) , J. Tietz [-] , M. Czerný [-] , D. Nardelli [-] (90. A. Fabisz [-] ) , T. Svrček [-]

TJ Hradec n/M
J. Waigner [-] - T. Krejsa [-] , M. Černín [-] , L. Manderla [-] , T. Hebelka [-] (67. L. Hruška [-] ) , D. Machura [-] , M. Lichý [-] (72. F. Kudla [-] ) , J. Štencel [-] , D. Žurek [-] , J. Tůma [-] (86. R. Dušek [-] ) , R. Kellner [-]

ŽK: 77. O. Uwira - 77. R. Kellner .
Hráči zápasu: M. Czerný , M. Pluške .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: CHMIEL Marek - DYTKOVÁ Šárka, ŠERUDA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Hradec se chce v tabulce určitě pohybovat na vyšších příčkách, po minulém ztrátovém kole nyní zaberou na 100%. Výhra hostů

Tip: výhra domácích