1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásné Loučky vydřely výhru nad Slavkovem


Branky


15

Rozhodující okamžik přišel po hodině hry, kdy dali domácí jediný gól zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Krásné Loučky v sobotu přivítaly na svém hřišti mužstvo ze Slavkova. Slavkov přijel v oslabené sestavě, takže vycházel spíše z defenzivní taktiky. Přesto se do první velké šance dostali hosté, když Frey vysunul do nájezdu kapitána Urbana, kterého vychytal brankář Hradil. Domácí reagovali propagačními pokusy Juřiny a Ondry. Ve 33. minutě pak centrovaný míč Ondry vyškrábl zpod břevna hostující brankář Makovický. Za dvě minuty pak se objevil v šanci Juchelka, ale nic z toho nebylo. Další domácí šanci měl Mrukvia po orohovém kopu, ale z brankové čáry zamířil opačným směrem. Neujali se ani střely Juchelky a Juřiny. Na druhé straně neuspěl ani Kunc. Poločas tak skončil bezbrankovu remízou. 

Juřina rozhodl o výhře domácích

V úvodu druhého poločasu byli aktivnější hosté. Ve 48. minutě pálil do bočni sítě Žilka. Za pár okamžiků po akci Kurky s Hendrychem vyrazil nájezd Kunce z boku brankář Hradil. Domácí pak pomalu začali srovnávat hru. Po hodině hry se dostal odražený míč na šestnáctce k Juřinovi, který z nenápadné střely, kdy stál otočen k brakáři zády, vystřelil přes hlavu a míč zaplul k tyči - 1:0. Domácí pak mohli znovu skórovat po střelách Juchelky a Mohyly. Gólovou střelu Mrukvii pak zblokoval Gloga. Hosté si pak vypracovali Urbanem a Kuncem dvě šance, ale nic z toho nebylo. Pak se pěkně uvolnil Tomáš Marek, ale střílel jen do náruče Hradila. V 79. minutě se po hlavičkovém souboji Juchelky s Glogou pískala penalta. Tu poslal do tyčky Ondra. Při exekuci penalty se ale zranil a musel být střídán. Hosté si pak už jen vypracovali jedinou šanci, když Gloga v poslední minutě střílel z přímého kopu jen do středu branky. Loučky si už výhru pak udržely.

 

Krásné Loučky jedou příští kolo do Staré Vsi. Slavkov bude hostit Velké Hoštice.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): Nastoupili jsme v solidní sestavě. Taktika byla hrát na nulu a pokusit se nějaký gól vstřelit. V prvním poločase se nám sice povedla udržet nula, ale góla jsme nedali. Ve druhém začal lépe soupeř. My jsme pak dali po hodině hry branku a to rozhodlo o naší těsné výhře.

TJ Sokol Slavkov
Radoslav Urban (kapitán): Dle mého pohledu to byl remízový zápas. Domácí dali z góla z ničeho. My jsme si chtěli odvézt jeden bod, ale neproměnili jsme šance. Bojovali jsme a odjíždíme se vztyčenou hlavou.



Sestavy


TJ Sokol Krásné Loučky
M. Hradil [-] - A. Ondra [-] (83. J. Fiurášek [-] ) - L. Juchelka [-] (83. L. Mitura [-] ) - A. Kopečný [-] , L. Mohyla [-] , T. Juřina [-] , M. Daříček [-] , L. Pella [-] , D. Mrukvia [-] , L. Slaný [-] (55. D. Chybík [-] ) , L. Dvořák [-] (88. P. Boček [-] )

TJ Sokol Slavkov
Š. Makovický [-] - R. Hendrych [-] , L. Kunc [-] , J. Gloga [-] , J. Schneider [-] , R. Urban [-] , D. Marek [-] (88. J. Obludník [-] ) , K. Kurka [-] (76. A. Honka [-] ) , A. Žilka [-] , M. Frey [-] , T. Marek [-]

ŽK: 78. T. Juřina , 90. L. Mohyla - 68. J. Schneider , 84. M. Frey , 90. R. Hendrych .
Hráči zápasu: T. Juřina , M. Hradil - Š. Makovický .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: PODRACKÝ Pavel - VRBA Martin, BOČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Boj o špici. Loučky doma moc body nerozdavají, ale Slavkov má ve svých řadách hodně zkušené fotbalisty. Mohla by se zrodit remiza.

Tip: výhra hostů