Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Krnov doma porazil Budišov


Branky


16

Domácí už po půli vedli o tři branky. Ve druhém poločase dal každý ze soupeřů jeden gól a domácí si tak připsali tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnov vedl o tři branky

Krnov na svém hřišti hostil velice silný tým z Budišova. Hrála se vyrovnaná partie. Krnov si ale vytvořil více brankových příležitostí. Krnov se ujal vedení už po třech minutách, když standardku Kovala poslal do tyče Garba a pohotový Kubík poslal míč do odkryté branky – 1:0. V 11. minutě pak získal balon Gramel, ale nedokázal míč dostat do sítě. Neujal se ani přímý kop Kovala, který brankář Matěj Němeček vychytal. Ve 20. minutě pak hostující Černoch nastřelil břevno krnovské branky. Ve 21. minutě už vedli domácí o dvě branky, když Sklenařík našel před brankou Kovala, který se nerozpakoval a z první poslal míč do sítě – 2:0. Ve 27. minutě pak vyslal Koval za obranu Gramela, který chtěl nahrát ještě SKlenaříkovi, ale míč mu odskočil a ze šance nic nebylo. Po půlhodině hry pak Gramel narýsoval přesnou kolmici pro Sklenaříka, který v samostatném nájezdu pokořil brankáře Matěje Němečka – 3:0. Poslední šanci prvního poločasu měl za chvilku po nahrávce Kubíka Čevela, který ale z jedenácti metrů přestřelil. 

Oba soupeři dali po jedné brance

Úvod druhého poločasu patřil hostující družině, která svého soupeře zatlačila. Budišovu se podařilo snížit v 57. minutě, když Černoch posadil svůj rohový kop na hlavu Pizura, který nedal brankáři Štěpánovi Rolnému žádnou šanci – 3:1. V 61. minutě špatně odhadl hostující brankář Matěj Němeček situaci a vyboxoval míč nedůrazně k Sklebaříkovi, který se ho snažil přehodit, leč neúspěšně. Hned za minutu Kadlec našel nabíhajícího Černocha, který jen o centimetry minut domácí branku. V 69. minutě unikl zprava Sklenařík, ale nastřelil jen nohy gólmana Matěje Němečka. Poslední slovo měl Krnov, když Frank geniálně vyslal za obranu Sklenaříka, který si už věděl rady – 4:1. Krnov se pak zaměřil na defenzívu a Budišov už s výsledkem nedokázal nic udělat.

 

Krnov v příštím kole je do Zlatník. Budišov bude hostit Lichnov. 



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): Byl to velice těžký soupeř, který hrál výborně. Výsledek zkresluje výkon soupeře. Zápas to byl vyrovnaný, my jsme měli ale více šancí, které jsme i dokázali proměnit.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (verdoucí týmu): Utekl nám první poločas, kdy jsme vůbec nehráli svou hru a nedostali jsme se do tempa. Ve druhém poločase se už naše hra zlepšila, ale s výsledkem se nám již nepodařilo nic udělat.



Sestavy


FK Kofola Krnov B
Š. Rolný [-] - D. Čevela [-] , L. Zavadil [-] (60. J. Rolný [-] ) , M. Burian [-] , J. Garba [-] - T. Kolbasa [-] (66. F. Frank [-] ) , J. Toška [-] (83. K. Koštialik [-] ) , J. Koval [-] , O. Kubík [-] (83. S. Chudický [-] ) - M. Sklenařík [-] , L. Gramel [-] (83. H. Varyš [-] )

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - M. Kadlec [-] , J. Kuric [-] , P. Pizur [-] , E. Levák [-] , J. Dvořák [-] (60. P. Lenděl [-] ) , D. Chung [-] (60. D. Huťa [-] ) , T. Černoch [-] , J. Němeček [-] , M. Marek [-] , T. Skácel [-]

ŽK: 80. O. Kubík .
Hráči zápasu: M. Sklenařík , Š. Rolný - T. Černoch .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: KOLARSKÝ Michal - ŠVEC Marek, VOJKOVSKÝ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Gramel
Tip experta: výhra domácích

Po minulém nevydařeném kole, budeme chtít vyhrát, i když Budišov je jeden z nejkvalitnějších soupeřů v B. třídě, takže body zůstanou doma.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích