Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lichnov vrátil Opavě jarní porážku i s úroky


Branky


16

Lichnov po poločase vedl o jednu branku. Ve druhém pak třemi góly ještě skóre navýšil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lichnov se ujal vedení

Lichnov na svém domovském trávníku přivítal v sobotu mužstvo z Opavy. V úvodu se hrála vyrovnaná partie. Po třinácti minutách začala domácí akce u brankáře Ondrusze, který posunul míč na Fadrného, který poslal dlouhý balon na Zahradníka, jenž pak po sebe našel Petulu, který nedal Honkovi žádnou šanci – 1:0. Pak se hrálo víceméně mezi šestnáctkami obou týmů. Hra byla nervózní a nepřesná z obou stran. Lichnov se už došance nedostal. Opava se dostala do jediného vážnějšího zakončení Štencelem, ale jeho střela minula těsně tyčku. Pak ještě nebyl hostům uznán gól pro postavení mimo hru. 

Lichnov výhru navýšil

V úvodu druhého poločasu měla Opava možnost vyrovnat. Láník vnikl do vápna a byl zde faulován. Meleckému ale nabídnutou penaltu vychytal gólman Ondrusz. Hosté pak zahodili ještě jednu šanci, když se opět zaskvěl Ondrusz. To byly klíčové okamžiky zápasu a domácí začali přebírat iniciativu a hosty postupně trestat góly. V 56. minutě prodloužil aut Lazara do vápna Petula, tem se nedohodli opavští stopeři a Zahradník uklidil míč nechytatelně k tyči – 2:0. Po hodině hry našel Pokorný centrem na zadní tyči Petulu, ale ten v zakončení zaváhal. Dvacet minut před koncem pak Mašlík vyslal za obranu Petulu, který lišácký přehodil gólmana Honku – 3:0. Za tři minuty nahrávkou pod sebe našel Pokorný Zahradníka, který zde byl faulován. Sám postižený si pak vzal míč a ze značky pokutového kopu uzavřel účet utkání – 4:0. V závěru zápasu se sice Opava ještě snažila něco s výsledkem udělat, ale Lichnov taktickou hrou už tři body v pohodě uhlídal. 

 

Lichnov v příštím kole jede do Budišova. Opava bude hostit Malé Hoštice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): První poločas byl ještě docela vyrovnaný, my jsme se dostali do vedení. Ve druhém na začátku náš brankář chytil penaltu a to bylo klíčovým okamžikem zápasu. Pak jsme převzali otěže hry a dalšími třemi góly jsme rozhodli.

FK Slavia Opava
Dalibor Fišer (trenér): Dneska jsem hodně zklamaný. Vůbec jsme nechtěli běhat, bojovat. Přitom soupeř byl docela hratelný. V prvním poločase jsme po chybě dostali jednu branku. Začátek drhé půle byl teoreticky docela dobrý. Nedali jsme ale penaltu, a pak jsme udělali další chyby, které soupěř potrestal. Jsem zklamaný z přístupu hráčů, kteří se nervou o šanci být v základní sestavě a to mi moc vadí.



Sestavy


TJ Sokol Lichnov
P. Ondrusz [-] - K. Podaný [-] (56. J. Slepička [-] ) , J. Fadrný [-] , M. Lazar [-] (85. J. Dankovič [-] ) , J. Mašlík [-] - M. Pokorný [-] , A. Sojčák [-] , J. Podaný [-] , J. Dankovič [-] - P. Zahradník [-] , M. Petula [-] (81. M. Tesař [-] )

FK Slavia Opava
M. Honka [-] - J. Štencel [-] , O. Melecký [-] , M. Pavlíček [-] , J. Binar [-] (64. V. Hrbač [-] ) , D. Klimeš [-] (73. I. Kratochvíl [-] ) , M. Láník [-] (81. M. Prchala [-] ) , M. Poštulka [-] , M. Říčný [-] (73. M. Valík [-] ) , T. Matějek [-] , Š. Henčl [-]

ŽK: 50. J. Mašlík , 79. J. Fadrný , 83. P. Zahradník - 44. O. Melecký , 72. M. Říčný , 83. V. Hrbač .
Hráči zápasu: P. Ondrusz .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: YEGHIAZARYAN Vachik - BARČÍK Antonín, PAVELEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Gramel
Tip experta: remíza

Čekám velice atraktivní utkání a očekávám, že Opava si minimálně bod odveze.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích