1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov vyloupil Hradec


Branky


41. D. Machura - 18. J. Král , 65. R. Urban
16

V prvním poločase dala obě mužstva po jedné brance. Ve druhém hosté jednou brankou rozhodli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Hradec včera na svém hřišti přivítal mužstvo ze Slavkova. První čtvrthodinu se hrála vyrovnaná a opatrná partie. Slavkov se dostal do vedení po osmnácti minutách hry, když akce začala u Dietricha, jenž předal míč Schneiderovi, který ho dál posunul Glogovi, jenž ho přiťukl Urbanovi, který jej nahrál pod sebe, kde z druhé vlny nedal brankáři Waignerovi žádnou šanci Král – 0:1. Hosté ožili a pak spálil dvě velké šance Tomáš Marek, který nejdříve hlavičkoval vedle a pa jeho střelu z voleje vychytal brankář Waigner. Hradec pak mohl vyrovnat po rohovém kopu, ale Tůma míč nestlačil do brány. Hradec vyrovnal na konci prvního poločasu, když standardka Machury z rohu hřiště zaplula na zadní tyčku hostující brány – 1:1.

Slavkov rozhodl

Do druhého poločasu vstoupil aktivněji Slavkov. Do první velké šance se poi nahrávce Glogy probíjel Urban, ale brankář Waigner byl rychlejší a míč Urbanovi vzal. Pak se neujala ani střela Urbana zpoza šestnáctky. Rozhidující branku velkou měrou zařídil Žilka, který se po souboji dostal do vápna a nahrál nezištně kapitánu Urbanovi, jenž prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 1:2. Navýšit skóre pak mohl Kunc, tomu ale zblokovala střelu domácí obrana. Jedinou pořádnou akci měli domácí deset minut před koncem, když Hebelka našel Lichého, který si ale moc předkopl míč a ten skončil v náručí brankáře Mrázka. Poslední příležitost pak měli hosté, ale po rohu rozezvučel Kunc pouze brankovou konstrukci. Slavkov to i tak nemuselo mrzet, protože si z Hradce odvezl výhru.

 

Slavkov v příštím kole jede do Krásných Louček. Hradec zajíždí do Velkých Hoštic. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
David Žurek (hrající trenér): Je to zasloužená výhra Slavkova. Byl více na balonu a měli i více gólovek. My jsme prospali prvních dvacet minut druhého poločasu a tam rozhodli o své výhře.

TJ Sokol Slavkov
Radoslav Urban (kapitán): V prvním poločase to ještě nebylo ono, a zaslouženě to bylo 1:1. Ve druhém jsme šli za výhrou odhodlaněji. Tři body jsou hodně důležité a už jsme je potřebovali jako sůl. Kluky bych dneska chtěl pochválit za bojovnost po celý zápas.



Sestavy


TJ Hradec n/M
J. Waigner [-] - M. Lichý [-] , M. Černín [-] , L. Manderla [-] , T. Hebelka [-] (87. D. Žurek [-] ) , D. Machura [-] , J. Kvasnička [-] (70. M. Šimeček [-] ) , T. Wiweger [-] (70. L. Hruška [-] ) , R. Dušek [-] (80. F. Kudla [-] ) , J. Tůma [-] , R. Kellner [-] (87. M. Gebauer [-] )

TJ Sokol Slavkov
T. Mrázek [-] - J. Gloga [-] , J. Schneider [-] , R. Urban [-] , D. Marek [-] , J. Král [-] , K. Kurka [-] (61. D. Gračanin [-] ) , T. Dietrich [-] (72. J. Quis [-] ) , A. Žilka [-] (89. P. Gloga [-] ) , M. Frey [-] , T. Marek [-] (46. L. Kunc [-] )

ŽK: 79. M. Lichý , 80. L. Hruška , 93. J. Tůma - 40. T. Dietrich , 62. D. Gračanin , 80. J. Schneider , 84. J. Král , 92. R. Urban .
Hráči zápasu: M. Frey .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: MACRINEANU Jiří - KOLEČKÁŘ Antonín, PHILIPP Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Gramel
Tip experta: remíza

Hradec doma umí a Slavkov je velice kvalitní mužstvo, takže oba týmy po bodu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza