2:2
(1:1)
4. P. Bensch
72. J. Tietz (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři si body rozdělili


Branky


22. R. Štalmach , 70. V. Boháček - 4. P. Bensch , 72. J. Tietz (p.)
16

Oba soupeři dali v každém poločasu po brance a zápas tak skončil remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Jindřichov přivítal v sobotním zápase mužstvo z Velkých Hoštic. Hned po čtyřech minutách poslal Bensch průnikovou nahrávku na Uwiru, jehož střelu ještě dokázal vyrazit gólman Kašpar, ale na dorážku dobíhajícího Bensche už nestačil – 0:1. Hosté pak byli do dvacáté minuty lepším týmem a domácí vysokýkm presinkem vůbec k ničemu nepustili. Domácí vyrovnali po dvaceti minutách, kdy nedorozumění v obraně hostů využil Štalmach, který si udělal zasekávačku a poslal míč přesně k tyči – 1:1. Hošticím mohl vedení vrátit hned vzápětí Harasim, ale vylapal ho gólman Kašpar. Stějně se vedlo i ve 33. minutě Tietzovi, jehož přímý kop opět znešnodnil Kašpar. Ve zbytku poločasu se už nic podstatného nestalo.

Oba soupeři dali po jedné brance

Na začátku druhého poločasu se dostal do zakončení Peterek, leč neúspěšně. Domácí pak začali dostávat hosty postupně pod tlak, ale hostům se dařilo domácím odolávat. Navíc hosté byli neustále nebezpeční z rychlých brejků. V 66. minutě po nahrávce Harasima vytlačil střelu Bensche na rok Kašpar. Jindřichovu se povedlo otočit skóre dvacet minut před koncem zápasu, když roh Lapuníka uklidil na zadní tyči kolenem do sítě kapitán Boháček – 2:1. Jindřichov se z vedení ale radoval pouze dvě minuty, když Bensch nastřelil v pokutovém území ruku domácího Boháčka a Tietz zkušeně proměnil nařízený pokutový kop – 2:2. Jindřichov pak Hoštice přitlačil. Hosté ale neustále domácím zatápěli z rychlých brejků. Ty ale ani Harasim, ani Uwira a ani Peterek nedotáhli do konce. V poslední minutě přežily Hoštice klinickou smrt, když střelu Lapuníka brankář Maňák vyrazil, k míči se dostal Jan Hanslík a z metrů přestřelil vysoko hostující branku. 

 

Jindřichov jede příští kolo do Bruntálu. Velké Hoštice budou hostit Hradec.



Ohlasy k zápasu


TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): Pokračujeme v naší remízové sérii. Chtěli jsme vyhrát, ale soupeř musím uznat hrál dobře, a místy nás i přehrával. Remíza je zasloužená.

FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): Dneska jsme na hřišti předvedli vysokou morálku, makali jsme od první do poslední minuty a nbojovali jako lvi. Byla tam bojovnost, ale i fotbalovost.



Sestavy


TJ Slezan Jindřichov
J. Kašpar [-] - P. Lapuník [-] , J. Zavadil [-] (46. J. Hanslík [-] ) , R. Pavlíček [-] , R. Štalmach [-] , M. Kuřec [-] (46. M. Hricko [-] ) , V. Boháček [-] , T. Kusenda [-] (69. D. Zábranský [-] ) , K. Barvík [-] (64. M. Čech [-] ) , M. Šmíd [-] , M. Tilkeridis [-] (83. J. Hanslík [-] )

FK Velké Hoštice
M. Maňák [-] - E. Peterek [-] , O. Uwira [-] , V. Olšr [-] , L. Benna [-] , P. Bensch [-] , V. Harasim [-] (85. P. Stoklasa [-] ) , J. Tietz [-] , M. Czerný [-] , D. Nardelli [-] (79. A. Fabisz [-] ) , F. Dombek [-]

ŽK: 65. M. Čech , 80. M. Hricko , 80. M. Šmíd - 30. O. Uwira , 54. F. Dombek , 68. V. Olšr , 86. P. Stoklasa .
Hráči zápasu: M. Czerný , V. Harasim .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: ŠEVČÍK Jan - ŘEZNÍČEK Miroslav, BARON Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Gramel
Tip experta: výhra domácích

Jindřichov doma s přehledem vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích