Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas nakonec kontumován ve prospěch hostů


Branky


16

Ještě deset minut před koncem vedl Vítkov o jednu branku. Loučkám se podařilo ale skóre otočit třemi góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Vítkov v sobotní odpoledni nastoupil proti mužstvu z Krásných Louček. Domácí s řadou dorostenců v sestavě osmdeát minut favorizovaným hostům pořádně zatápěli. Do první vážnější šance se po dvaceti minutách dostal Vítkov, ale po nahrávce Mičky mířil Pavlíček v dobré pozici jen doprostřed branky. Loučky se dostaly do vedení po půlhodině hry, když střelu Ondry dorazil do brány pohotově Slaný – 0:1. Pak domácí brankář Rozehnal vychytal Juchelku a po něm i Ondru. Vítkovu se podařilo vyrovnat za osm minut, když Pavlíček narýsoval kolmici pro Sychra, který zahrál brankáři Hradilovi na housle – 1:1. Otočit skóre pak mohl Ondřej, ale špatně seřídil mířidla. Ve 42. minutě pak našel Mička Pavlíčka, který tvrdou střelou poslal domácí do vedení – 2:1. Ještě před přestávkou ale hosté vyrovnali, když se ve skrumáži v pokutovém území nejlépe zorientoval Juřina a zavěsil – 2:2. V závěru poločasu pak zneškodnil Hradil šanci Pavlíčkovi. 

Loučky rozhodly

V úvodu druhého poločasu si šance vypracovali obě družiny. Jakuba Hučíka vychytal Hradil. Stejně se vedlo mi Zouharovi. Na druhé straně dvakrát neuspěl Cudrák. Střelu Lukáše Mitury vyrazil brankář Rozehnal na rohový kop. V 58. minutě pak centr Pavlíčka přetavil v branku Zouhar a domácí šli znovu do vedení – 3:2. To drželi bojovní domácí až do osmdesáté minuty. Deset minut před koncem využil domácího zaváhání Ondra a vyrovnal – 3:3. Opaření domácí inkasovali další branku hned vzápětí, když Mohyla předložil míč jak na zlatém podnosu Juchelkovi a ten otočil skóre - 3:4. V poslední minutě pak po rohu Ondry poslal míč na zadní tyči hrudí do brány Juchelka – 3:5.

 

Vítkov v příštím kole bude hostit Starou Ves. Krásné Loučky přivítají Slavkov. 

Kontumace

Zápas byl nakonec kontumován, protože v týmu Vítkova nastoupil žák. Kontumačně tedy vyhrály Loučky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): Za mě to bylo do osmdesáté minuty supěr. Hráli jsme s dorostenci, a hráli jsme s Loučkami vyrovnanou partii. Posledních deset minut jsme bohužel odpadli. Musím ale kluky pochválit, protože to odmakali a oddřeli po celý zápas.

TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): Dneska ani není k čemu gratulovat. Chtěli jsme zápas brzy rozhodnout, ale to se nám nepovedlo a trápili jsme se pak po celý zápas. Nakonec jsme to rozhodli obratem v poslední desetiminutovce.



Sestavy


TJ Vítkov
M. Rozehnal [-] - L. Pavlíček [-] , Š. Hučík [-] , J. Mička [-] , Š. Zouhar [-] (66. T. Kristián [-] ) , M. Bek [-] , L. Dohnálek [-] (19. V. Sychra [-] ) , M. Ladner [-] (87. P. Hanuš [-] ) , J. Hučík [-] (87. L. Lamatschek [-] ) , L. Černín [-] , V. Ondřej [-]

TJ Sokol Krásné Loučky
M. Hradil [-] - A. Ondra [-] - L. Juchelka [-] - L. Slaný [-] , M. Daříček [-] , D. Chybík [-] , T. Juřina [-] (87. M. Mrukvia [-] ) , D. Mrukvia [-] , A. Kopečný [-] (30. L. Mitura [-] ) , M. Cudrák [-] , L. Mohyla [-]

ŽK: 41. M. Bek , 61. L. Pavlíček , 67. J. Hučík , 73. L. Černín - 77. L. Mohyla .
Hráči zápasu: L. Černín - L. Mohyla , L. Juchelka .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: LÁRYŠ Vít - PORUBEK Václav, STUPEŇ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Gramel
Tip experta: výhra hostů

Loučky si odvezou všechny body domů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů