1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři si body rozdělili


Branky


17

V prvním poločase vstřelil gól Slavkov. Ve druhém pak Jindřichov vyrovnal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov vedl o jednu branku

Slavkov přivítal na svém trávníku mužstvo z Jindřichova, Domácí začali aktivněji a hosté vycházeli ze zabezpečené obrany. Přesto v první desetiminutovce stříleli na domácí branku Tilkeridis a po něm Štalmach. Oba pokusy ale byly nepřesné. Domácí pak vyvinuli tlak, ale prosadit se proti pozorné obraně hostů velmi dlouho nedokázali. Teprve až deset minut před koncem prvního poločasu se po standardní situaci hostů dostal míč až k Žilkovi, který pelášil z poloviny hřiště sám na brankáře Zábranského a prostřelil jej - 1:0. V závaru poločasu pak ještě domácí zahrozili dvěma střelami. 

Jindřichov vyrovnal

I úvod druhého poločasu začal stejně jako ten první. Hosté nadále vsázeli na dobrou defenzivu. Po hodině hry se pak hostům podařilo srovnat. Přímý kop Lapuníka ze třicetí metrů málem protrhl domácí síť a předvedl tak životní trefu - 1:1. Hosté pak ještě více zalezli. Do dvou nadějných hlaviček se dostal kapitán Urban, ty ale mířili vedle branky. Neujaly se ani příležistosti Glogy a Hendrycha. Hosté ale taky občas zahrozili. Hlavička Štalmacha byla hodně nebezpečná. Domácí nakonec mohli být rádi za bod, když hlavičku kapitána Boháčka vykopával z brankové čáry Dietrich. 

 

Slavkov příští kolo jede do Hradce. Jindřichov bude hostit Velké Hoštice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov
Tomáš Dietrich (obránce): Hráli jsme do zaparkovaného autobusu, a to nám nesedělo. Kdfyž jsme rozjeli akci, tak se zastavila o jejich hráz. Když už něco prošlo, tak to buď chytil jejich brankář, nebo to šlo vedle.

TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): Začali jsme odzadu. Přesto jsme v první desetiminutovce měli dvě šance. Pak nás ale Slavkov opticky zatlačil a dostali jsme branku. Ve druhém poločase jsme začali stejně a dokázali jsme navíc vyrovnat. Pak nás domácí zatlačili a měli nějaké šance. Ale mm jsme byli nebezpeční. Podle mě to byl zasloužený bod.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov
T. Mrázek [-] - D. Marek [-] (68. L. Kunc [-] ) , R. Hendrych [-] , T. Dietrich [-] , A. Žilka [-] , M. Frey [-] , T. Marek [-] , J. Gloga [-] , J. Schneider [-] , R. Urban [-] , J. Král [-]

TJ Slezan Jindřichov
D. Zábranský [-] - P. Lapuník [-] , J. Zavadil [-] (46. M. Čech [-] ) , R. Pavlíček [-] , R. Štalmach [-] (90. J. Hanslík [-] ) , M. Kuřec [-] (90. V. Petrovič [-] ) , V. Boháček [-] , T. Kusenda [-] , K. Barvík [-] , M. Šmíd [-] (82. M. Hricko [-] ) , M. Tilkeridis [-]

ŽK: 10. T. Dietrich , 33. D. Marek - 11. M. Šmíd , 34. R. Štalmach , 56. P. Lapuník .
Hráči zápasu: P. Lapuník .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: SEKANINA Martin - ŠIGUT Pavel, MĚKÝŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Černoch
Tip experta: remíza

Myslím, že i zde se body budou dělit mezi obě družstva.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů