Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 10:00

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Soupeři si body rozdělili


Branky


17

Vítkov se v prvním poločase dostal třikrát do vedení. Ve druhém domácí vyrovnali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítkov po poločase vedl

Zlatníky ve svém dalším domácím zápase přivítaly mužstvo z Vítkova. Domácí měli dobrý vstup do zápasu. Už ve 4. minutě po rohu Kavana netrefil Dočkal hlavou cílené zařízení. Za dvě minuty pak standardka Kořínka přistála na hlavě Chmela, který ale mířil jen do brankáře Rozehnala. Vítkov šel do vedení v osmé minutě, když Mička prostrčil balon na Jakuba Hučíka, který nezaváhal – 0:1. Domácí ale tlačili dál, ale po dlouhém autu Tomáše Nemčíka netrefil bránu Ležák. Po půlhodině hry vystihl rozehrávku Vítkova Kavan, který patičkou posunul míč na Lukáše Němčíka, jenž zavěsil pod břevno – 1:1. V 35. minutě mohlo být pro domácí ještě veseleji. Ve vápně byl faulován Kořínek, ale penaltu Uwirovi brankář Rozehnal vystihnul. Čtyři minuty před přestávkou narýsoval Šimon Hučík kolmici Prdovi, který zahrál brankáři Losertovi na housle – 1:2. V poslední minutě prvního poločasu domácí rychle přenesli hru ze své půlky na hostující půlku, kde Ležák našel na druhé straně vápna Bláhu, jenž se nemýlil – 2:2. Domácí místo aby poločas v klidu dohráli, tak se tlačili dopředu. Hosté pak mohli znovu otočit, když po nahrávce Lukáše Dohnálka šel sám na Loserta Ondřej, ale nájezd nepromenil. Co nevyšlo Ondřejovi, vyšlo v nastavení po prostrčení od Lukáše Dohnálka střídajícímu Zouharovi, který se nemýlil - 2:3. 

Zlatníky vyrovnaly

Domácí pak ve druhém poločase svého soupeře přitlačili. V 55. minutě zahrával standardku Bláha, a míč z jeho kopačky poslal hlavou těsně vedle Lukáš Němčík. Domácí pak zazdili několik příležitostí. V 67. minutě se nechal po dvou rychlých kartách zbytečně vyloučit hostující Chudík. Vyrovnání se Zlatníky dočkaly za šest minut, když v hostujícím území vznikla nepřehledná situace, Ležákovi ještě brankář Rozehnal balon vyrazil, ale na dorážku Dočkala už byl krátký – 3:3. Zlatníky pak vrhly všechny síly do útoku, ale své šance zahodilil dvakrát Ležák a jednou kapitán Uwira. Paradoxně to pak mohl být Vítkov, který si mohl odvézt tři body, když v poslední minutě z přímého kopu ze třiceti metrů zatřásl břevnem domácí brány Černín.

 

Zlatníky budou příště hostit Starou Ves. Vítkov doma přivítá Krásné Loučky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (trenér): Za mě je dnes remíza spravedlivá, ale pro nás je to ztráta. Před Vítkovem, který přijel s dorostenci klobouk dolů. Po poločase jsme prohrávali, a aspoň, že jsme srovnali. Kluci se snaží, ale hodně se nadřeme na vstřelení branky.

TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): Domácí byli lepším týmem. My jsme přes minimum šancí dali tři branky, což rozhodlo o remíze. Pro nás je to vydolovaný a vybojovaný bod.



Sestavy


TJ Sokol Zlatníky
J. Losert [-] - O. Kořínek [-] , V. Dočkal [-] , P. Pospíšil [-] , T. Němčík [-] (46. I. Paleta [-] ) , L. Němčík [-] (78. M. Kocián [-] ) , J. Kavan [-] (68. M. Jaroš [-] ) , R. Uvíra [-] , V. Ležák [-] , M. Bláha [-] , R. Chmel [-]

TJ Vítkov
M. Rozehnal [-] - J. Hučík [-] (78. V. Sychra [-] ) , L. Černín [-] , V. Ondřej [-] (78. P. Hanuš [-] ) , P. Prda [-] , Š. Hučík [-] , J. Mička [-] , M. Chudík [-] , D. Michálek [-] (17. Š. Zouhar [-] ) , M. Bek [-] , L. Dohnálek [-]

ŽK: 88. R. Chmel - 32. J. Mička , 54. L. Černín , 66. M. Chudík . ČK: 67. M. Chudík .
Hráči zápasu: M. Rozehnal .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: LÁRYŠ Vít - THIEMEL Karel, BARČÍK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Černoch
Tip experta: remíza

Vítkov by mohl po debaklu trochu zabrat a odvézt si aspoň bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Body musí jednoznačně zůstat doma