Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 12:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradci se s bruntálskými týmy nedaří, tentokrát nestačil na Krásné Loučky


Branky


17

Loučky vedly po půli o čtyři branky. Hradec snížil, ale Loučky reagovali pátým gólem. Hradec pak už jen v závěru korigoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loučky vedly o čtyři branky

Krásné Loučky v netradičním čase přivítaly mužstvo z Hradce nad Moravicí. První poločas opanovala dějiště zápasu domácí družina. Krásné Loučky se ujaly vedení po dvaceti minutách, když si Ondra narazil balon s Fiuráškem a střelou na zadní tyč pokořil gólmana Waignera – 1:0. Hradec mohl vyrovnat hned vzápětí, když Machura vysunul Černína, ale ten sice udělal kličku brankáři Hradilovi, ale nastřelil jen boční síť. Za tři minuty vyslal Ondra do samostatného úniku Juchelku, který zkušeně dopravil míč do sítě – 2:0. Po brance se domácím podařilo několikrát odcentrovat do pokustového území, ale bez brankového efektu. Ve 28. minutě odvrátila centr Mohyly hostující obrana k Cudrákovi, který si míč zpracoval a nekompromisně jej z úhlu poslal pod víko – 3:0. Pak se do dvou pološancí dotal Hradec. V závěru poločasu zahrával Pella aut na Juchelku, který se probil přes dva hráče a zavěsil – 4:0.

Hradec korigoval

Začátek druhého poločasu začala domácí družian laxně. Osm minut po přestávce dal Hruška průnikovou nahrávku Hebelkovi, který překonal Hradila – 4:1. Na snížení hostí odpověděli domácí po hodině hry po rohovém kopu Ondry a nechytatelné hlavičce Mohyly – 5:1. Pak se hrála poměrně otevřená partie. Za domácí zazdili šance Juchelka, pak se neujala ani střela Bočka. Nevyšla ani hlavička Ondry. Za hosty zavraždili příležitosti postupně Scholtz, Hebelka a Černín. Osm minut před koncem zápasu narýsoval Machura kolmici pro Hrušku, který zakončoval na zadní tyčku – 5:2. Zbatek zápasu se už dohrával v přátelském duchu a Krásné Loučky si připsaly další tři body.

 

Krásné Loučky jedou příští kolo do Vítkova. Hradec bude hostit Slavkov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): Do zápasu jsme nešli v úplně ideální sestavě. Pomohli jsme si dorostenci. Hráli jsme od zadu a spoléhali jsme na brejky po křídlech, a věřili, že nějaký Juchelka promění. Navázali jsme hodně na výkon proti Zlatníkům, který jsme tam předvedli v prvním poločase. První půle nám vyšla, dali jsme čtyři branky. Druhou jsme začali laxně, ale probudila nás inkasovaná branka. Pak jsme dali pátou branku. Soupeř snížil v závěru a zápas se pak už dohrával v přátelském tempu.

TJ Hradec n/M
David Žurek (hrající trenér): Venku se nám celkově nedaří. Zase nám chyběli čtři hráči, takže jsme to lepilil, jak se dalo. První poločas byl z naší strany hrozný. Ve druhém soupeř přestal hrát a my jsme korigovali. Loučky vyhrály zaslouženě, byly fotbalovější.



Sestavy


TJ Sokol Krásné Loučky
M. Hradil [-] - L. Dvořák [-] , L. Pella [-] - A. Ondra [-] - L. Juchelka [-] - D. Chybík [-] (37. M. Mrukvia [-] ) , J. Fiurášek [-] (76. P. Boček [-] ) , D. Mrukvia [-] , A. Kopečný [-] , M. Cudrák [-] , L. Mohyla [-]

TJ Hradec n/M
J. Waigner [-] - D. Žurek [-] , M. Černín [-] (80. L. Scholtz [-] ) , R. Kellner [-] , T. Hebelka [-] , D. Machura [-] , J. Kvasnička [-] , T. Wiweger [-] (46. L. Hruška [-] ) , R. Dušek [-] , J. Tůma [-] , M. Šimeček [-] (83. D. Škvára [-] )

ŽK: 48. R. Kellner .
Hráči zápasu: D. Mrukvia , A. Ondra .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MĚKÝŠ Adam - PERNIŠ Ľuboš, GODFRYD Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Černoch
Tip experta: výhra domácích

Loučky potvrdí výhru z minulého kola a doma si nechají všehny tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza