2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opava nesmírnou bojovností porazila Krnov


Branky


17

Opava po poločase vedla o jednu branku. Ve druhém přidala druhou branku. Krnov už jen snížil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opava se ujala vedení

Opava přivítal ve svém tradicním sobotním čase mužstvo z Krnova. Domácí družina zaskočila hosty precizní defenzívou, proti které Krnov skoro sedmdesát minut nenašel žádný recept. Navíc si domácí dokázali vypracovat i zajímavé náznaky šancí, kterým ale chyběla finální fáze. Krnov se dostal do jediné střely v 16. minutě KOvalem. Ta mu ale nesedla. Domácí Opava dostala do vedení po půlhodině hry, když zahrávali domácí aut na levé straně, míč rychle přenesli na levou stranu na Láníka, který odcentroval do vápna na Henčla, jenž hlavou zatloukl balon do sítě – 1:0. Do konce poločasu měla ještě domácí ekipa ai čtyři nebezpečné centry do vápna, se kterých se ale nic neurodilo. 

Oba soupeři dali po jedné brance

Domácí pokračovali se stejnou taktikou i po pauze. Navíc v 53. minutě přidala Opava druhou branku, když se rohový kop odrazil k Láníkovi, jenž posadil balon opět na hlavu Henčla, jenž nezadržitelně skóroval – 2:0. Zaskočený Krnov se dostal do zakončení až po hodině hry, když Rolného hlavičku vyhlavičkoval do bezpečí domácí obránce. Opava pak dokud měla síly hrozila z brejků. Nebezpečné byly ty od Hanslíka. Dvacet minut před koncem začali domácím docházet síly, a hosté čtvrthodinu před koncem snížili, když ze třiceti metrů zaskočil Rolný střelou z dálky Honku – 2:1. Hosté pak přidali a dvakrát se nevešla střela Mlčouška mezi tyče domácí brány. Na druhé straně pak po nahrávce Poštulky Binar ani nevystřelil. V poslední minutě přežila domácí družina šancí Rolného, kdfyž ho vylapal brankář Honka. Opava tak tři vydřené body už udržela.

 

Opava v příštím kole jede do Lichnova. Krnov bude hostit Budišov. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Dalibor Fišer (trenér): K zápasu jsme šli s velkkým respektem. Hráli jsme odzadu a Krnov proti této hře dlouho nenašel žádný recept. Teprve až nám začali ubývat síly, tak nás hosté začali trošku zlobit. Za výhru jsme rád, kluci si aspoň zvedli sebevědomí. Musíme jí ale potvrdit, a zvednout se. Navíc mi kluci dali pěkný dárek k mým kulatinám.

FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): Za mě zasloužená prohra. Začali jsme hrát až v sedmdesáté minutě. Byli jsme pomalí a neškodní. Dlouho jsme se nebyli schopni prosadit přes obrannou hru Opavy.



Sestavy


FK Slavia Opava
M. Honka [-] - J. Štencel [-] (68. I. Kratochvíl [-] ) , O. Melecký [-] , M. Pavlíček [-] , T. Ryž [-] (54. M. Poštulka [-] ) , D. Klimeš [-] , M. Láník [-] (79. J. Binar [-] ) , J. Schneider [-] , Š. Henčl [-] , T. Matějek [-] , M. Říčný [-] (68. J. Hanslik [-] )

FK Kofola Krnov B
D. Moškoř [-] - J. Garba [-] , J. Toška [-] (76. H. Varyš [-] ) , M. Burian [-] , L. Zavadil [-] , D. Čevela [-] - J. Koval [-] , L. Gramel [-] , O. Kubík [-] (65. J. Mlčoušek [-] ) , J. Rolný [-] - J. Groda [-]

ŽK: 32. M. Pavlíček - 22. L. Gramel , 76. J. Koval .
Hráči zápasu: M. Říčný - J. Koval .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: GODFRYD Jan - MĚKÝŠ Adam, PERNIŠ Ľuboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Černoch
Tip experta: výhra hostů

Krnov se chce porvat o první příčky a myslím že v Opavě nebude mít problém a v pohodě vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Krnov jasně převalcuje Slavií