Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 15:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

FOTO: V derby přejel Krnov Bruntál


18

Po poločase vedl Krnov o dvě branky. Ve druhém pak své vedení výrazně navýšil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnov vedl o dvě branky

Krnov přivítal na svém trávníku mužstvo z Bruntálu. Hosté přijeli pouze v jednácti hráčích a ze značně omlazenou sestavu. V prvním poločase ještě jakž takž drželi s domacími krok. Ti se sice ujali hned po pár seknudcáh vedení, když Toška vybojovalk míč a předložil jej Kubíkovi před prázdnou branku - 1:0. V 10. minutě vybojoval Sklenařík balon a samostatný nájezd mu vychytal brankář Dolanský. Hned za minutu po nahrávce Rolného neuspěl před Dolanským Groda. Ve 21. minutě prostřeli sice Gramel hradbu těl, ale míč byl nakonec sražen na rohový kop. Ve 27. minutě se hostům podařilo vyrovnat, když Dangův centr k překvapení skončil v šibenici domácí branky - 1:1. Hosté se z vyrovnání radovali jen tři minuty, když Groda získal míč od obránce, přehodil si druhého a trefil se na zadní tyčku - 2:1. Ve 34. minutě sklepl Koval míč pro Gramela, který zacinkal na domácí tyčku. Za minutu po pasu Kovala se řítil na Dolanského Mlčoušek, ale Dolanský dokázal jeho kličku vystihnout. Ve 41. minutě vystihl Dolanský i kličku Grody. Za minutu však už byl po centru Garby krátký na hlavičku Sklenaříka - 3:1. V závěru poločasu ještě skvělý Dolanský vzal Kovalovi míč z kopačky. 

Krnov výhru navýšil

Ve druhé části Bruntál odpadl, a bylo to už jen o výši skóre. Navíc dohrával po zranění jednoho z hráčů o deseti. Hned po rozehrávce se dostal míč ke Sklenaříkovi, který se protáhl přes tři hráče, ale Dolanský opět čaroval. Za dvě minuty po centru Sklenaříka přestřelil branku Koval. V 50. minutě zahrál Toška nakrátko roh na Kovala, který vrátil zpátky Toškovi, jehož nadýchaný centr sklepl do sítě hlavou Sklenařík - 4:1. Další branku přidal Krnov za pět minut, když Mlčoušek našel obloučkem Sklenaříka, který propálil Dolanského - 5:1. V 58. minutě po narážečce Sklenaříka vylapal Mlčouška Dolanský. Po hodině hry po centru Tošky mířil vysoko nad Sklenařík. za dvě minuty se dostal odražený míč ke Sklenaříkovi, jenž zatřásl břevnem hostující branky. V 65. minutě se do centru Chdiického položil Sklenařík hlavou a Dolanský byl na jeho pokus krátký - 6:1. Za devět minut pak po nahrávce Tošky obhodil brankáře hlavou svým pátým gólem v zápase Sklenařík - 7:1. Poslední branku vsítil Krnov dvanáct minut před koncem, když Mlčoušek sklepl míč na Koštialika, který prostřelil Dolanského - 8:1. Hned za minutu po nahrávce Mlčouška zacinkal na břevno Koštialik. V 86. minutě pak po nahrávce Gramela nastřeli nohy Dolanského Garba. V poslední šanci neuspěl Koštialik, který si obhodil stopera a těsně minul branku.

 

Krnov jede v příštím kole do Opavy. Bruntál bude hostit Lichnov.



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): Soupeř přijel hodně s mladým týmem a měl to strašně těžké. První poločas z naší strany nebyl tak dobrý, i když jsme vedli 3:1. Ve druhém už soupéř odpadl a bylo to pak jen o výši skóre.

MFK Bruntál B
Mikuláš Horyň (trenér): Co k tomu říct, hrálo dneska 5 kluků mezi 15 až 16 lety. Přijeli jsme v jedenácti a museli jsme kvůli zranění dohrávat v deseti. První poločas ještě tak špatný nebyl. Dali jsme dokonce vyrovnávací branku. Pak si to vzal do své režie pevně Sklenařík a pěti góly rozhodl. My jsme pak ve druhé části úplně odpadli. Je to vážná krize, a nevím ja z toho ven.



Sestavy


FK Kofola Krnov B
D. Moškoř [-] - J. Garba [-] , J. Toška [-] , H. Varyš [-] , D. Čevela [-] - L. Gramel [-] , J. Rolný [-] (55. S. Chudický [-] ) , O. Kubík [-] (33. J. Mlčoušek [-] ) , J. Koval [-] - M. Sklenařík [-] (75. K. Koštialik [-] ) , J. Groda [-] (75. D. Hoško [-] )

MFK Bruntál B
D. Dolanský [-] - Š. Kubesa [-] , A. Šidlák [-] , N. Dang [-] , M. Kučera [-] , L. Hurajt [-] , F. Stoklasa [-] , T. Prosecký [-] , J. Duhajský [-] , J. Kaluža [-] , S. Slovák [-]

Hráči zápasu: M. Sklenařík , J. Koval - D. Dolanský .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: RAŽNÝ Jan - SMETANA Patrik, TABÁŠEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Mohyla
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že Krnov doma bude bezkonkurenční a hladce vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů