1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 10:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučky vezou plný počet bodů ze Zlatníků


Branky


18

Hosté po prvním poločase vedli o dvě branky. Domácí zápas ve druhé části zdramatizovali. Hosté si oddechli až po brance v nastavení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loučky vedly o dvě branky

Zlatníky přivítaly na svém trávníku mužstvo k Krásných Louček. V první pětiminutovce se dostali hosté do dvou šancí. V první dokázal brankář Losert vychytat Cudráka. Ve druhé Cudrák posunl míč na Ondru, který jej přistrčil na Juřinu, ale Losert byl opět na místě. V 7. minutě pak zahrozili domácí z přímého kopu Uvírou, ale gólman Hradil by na místě. Hosté dostali do vedení po deseti minutách, když se Cudrák protlačil míč přes obranu na Juchelku, který uklidil míč do domácí sítě – 0:1. Po půlhodině hry Dvořák nachytal domácí obranu na hruškách a poslal průnikovou nahrávkou na Juchelku, který střelou k pravé tyči nedal brankáři Losertovi žádnou šanci – 0:2. V závěru poločasu ještě mohli navýšit skóre Cudrák, Juchelka a Juřina. Všechno ale bez úspěchu. 

Oba soupeři dali po jedné brance

Úvod druhého poločasu opět vyšel lépe hostům, když Ondra vysunul do průniku Juřinu, který si ale vylámal zuby na brankáři Losertovi. Pak vyšlo domácímu trenérovi nucené střídání Strouhala, když za něj na trávník poslal Romana Bláhu. Domácím se podařilo snížit po hodině hry, když přetažený rohový kop Kořínka poslal Ležák pod sebe na Romana Bláhu, který hned po vystřídání vykřesal jiskérku naděje pro domácí – 1:2. Domácí najednou ožili a začali hostům pořádně zatápět. Standardka Ležáka zaváněla gólem. Hradil se blýskl pak blýskl proti hlavičce Dočkala. Loučky ale nečekaly pouze pasivně v obraně, ale vyrážely k rychlým brejkům. Dvakrát domácí obraně pláchl Cudrák, a pokaždé nahrával Slanému. Jednou ho zázračně vychytal brankář Losert, jednou netrefil branku. Pět minut před koncem si domácí vypracovali dvě skrumáže. Ležák a po něm Uvíra mířili těsně vedle. Domácí pak hráli úplně vabank s cílem vyrovnat. Loučky pak pojistily tři body až v nastavení, když Cudrák předložil míč jak na zlatém podnose Juřinovi, který pohodlně poslal míč do prázdné brány – 1:3.   

 

Zlatníky v příštím kole hostí Vítkov. Krásné Loučky přivítají Hradec.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (trenér): První poločas jsme udělali dvě chyby a inkasovali jsme dvě branky. Druhý poločas byl náš, a my jsme dokázali snížit. Pak jsme měli i několik šancí. Loučky ale byly nebezpečné z brejků a nakonec v nastavení definitivně rozhodly o své výhře. Za mě by byla remíza spravedlivější.

TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): Začátek zápasu nám vyšel náramně. Měli jsme dvě šance a třetí jsme se ujali vedení. Pak jsme nachytali domácí obranu na hruškách a dali jsme druhou branku. Do konce poločasu jsme ještě další šance nedali. Ve druhém poločase jsme hned na začátku mohli rozhodnou, ale nedali jsme. Domácí pak snížili, a ožili. Začali nás tlačit, a my jsme měli štěstí, že nic nedali. Přesto jsme vyráželi k rychlým brejkům a uklidnění přišlo až v nastvení. Za první poločas jsme si vyhrát zasloužili, v druhém už mohl vyhrát kdokoliv.



Sestavy


TJ Sokol Zlatníky
J. Losert [-] - M. Strouhal [-] (61. R. Bláha [-] ) , D. Bláha [-] (46. L. Němčík [-] ) , P. Pospíšil [-] , R. Chmel [-] (85. M. Kocián [-] ) , T. Němčík [-] , J. Kavan [-] (46. O. Kořínek [-] ) , R. Uvíra [-] , V. Ležák [-] , M. Bláha [-] , V. Dočkal [-]

TJ Sokol Krásné Loučky
M. Hradil [-] - M. Daříček [-] , L. Pella [-] , L. Dvořák [-] - T. Juřina [-] , A. Ondra [-] - L. Juchelka [-] (70. L. Slaný [-] ) - D. Mrukvia [-] , A. Kopečný [-] , L. Mohyla [-] , M. Cudrák [-]

ŽK: 44. V. Ležák , 76. T. Němčík , 81. L. Němčík - 23. L. Pella , 69. D. Mrukvia , 81. A. Kopečný , 88. T. Juřina .
Hráči zápasu: J. Losert - A. Kopečný , L. Juchelka .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: MINICH Marian - MACRINEANU Jiří, ČECHÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Mohyla
Tip experta: výhra hostů

Start sezóny nám klasický nevyšel jako minulou sezónu a to i hodně kvůli absenci, ale máme kvalitní a zkušený mančaft, který doplnil agilní divizní Cudrák takže dvojka.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích