Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malé Hoštice popré vyhrály, když přehrály favorizovaný Slavkov


Branky


18

Poločas skončil skončil nerozhodně. Ve druhém dali domácí rozhodující branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Malé Hoštice přivítaly na svém trávníku mužstvo ze Slavkova. Domácí hosty v úvodu zápasu pořádně zaskočili, když v úvodní desetiminutovce vsítili dvě branky. Po čtyřech minutách vyslal Suchánek nahrávkou mezi stopery do brejku Šafarčíka, jenž přehodil bezmocného brankáře Mrázka – 1:0. Hned za dvě minuty se odražený balon dostal k Suchánkovi, jenž zpoza šestnáctky prostřelil Mrázka – 2:0. Další střela Šafarčíka ze třinácté minuty skončila v náručí brankáře Mrázka. Domácím pak nahrálo do karet i zbytečné vyloučení Gračanina ze 17. minuty. Ve 22. minutě pak střílel domácí Watzlawik těsně vedle tyčky. Hosré ale se postupně začali probouzet. ve 34. minutě narýsoval kapitán Urban přesnou kolmici pro Hendrycha, jenž nedal Exnerovi žádnou šanci – 2:1. Za dvě minuty pak domácí Kravar vyzkoušel pozornost Mrázka, který jeho pokus vychytal Pět minut před přestávkou byl v domácím vápně sražen David Marek a Uban prokázal chladnou hlavu a vyrovnal – 2:2.

Malé Hoštice rozhodly

Druhý poločas začal přímým kopem Šafarčíka, který ale skončil v náručí brankáře Mrázka. Hosté pak převzali taktovku hry a domácí přitlačili. Velkou šanci zahodil Hendyrch, který si vylámal zuby na brankáři Exnerovi. V 62. minutě udělal hostující obrana velkou chybu. Šafarčík dostal dlouhý nákop za obranu a přeloboval gólmana Mrázka - 3:2. Domácí se pak stáhli a hosté začali i v deseti do nich bušit. Urban nastřelil z přímého kopu břevno domácí branky. Největší šanci si pak hosté vypracovali šest minut před koncem, když Gloga odcentroval míč na Urbana, jehož pokus skvělé vytáhl mimo tři tyče gólman Exner. Domácí pak s velkým sebeobětovaním už dokázali první tři body v sezóně udržet.

 

Malé Hoštice jedou příští zápas do Velkých Hoštic. Slavkov bude hostit Jindřichov.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): Hráli jsme hodně v okleštěné sestavě. Měli jsme jen dva hráče na střídání. Vedli jsme rychle o dvě branky, a pak hráli i přesilovku. V ní jsme ale dostali dvě branky. My jsme ale dále bojovali, hráli jsme se zabezpečené obrany, a podařilo se nám skórovat. Byli bychom spokojeni i za bod, ale tři jsou super.

TJ Sokol Slavkov
Radoslav Urban (kapitán): Opět jsme začali hrát alibisticky, a dostali jsme dva rychlé góly. Pak se necháme hloupě vyloučit, a hráli jsme skoro celý zápas o deseti. To nás sice nakoplo, a dokázali jsme vyrovnat. Ve druhé části do nich bušíme, ale po hloupé chybě dostaneme branku. I když máme další šance, tak už je nedokážeme proměnit. Měli bychom se nad sebou zamyslet, protože už dva roky se točíme v kruhu, kdy nedokážeme potvrdit body z doma. Venku musíme hrát s větší pokorou.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
F. Exner [-] - K. Kravar [-] (82. E. Vltavský [-] ) , J. Chřibek [-] , O. Šafarčík [-] , D. Watzlavik [-] (90. P. Kavan [-] ) , A. Rychlý [-] , M. Adamčík [-] , J. Bena [-] , D. Pospěch [-] , J. Droppa [-] , R. Suchánek [-]

TJ Sokol Slavkov
T. Mrázek [-] - J. Gloga [-] , J. Schneider [-] , R. Urban [-] , D. Marek [-] (46. L. Kunc [-] ) , J. Král [-] , R. Hendrych [-] (87. P. Gloga [-] ) , D. Gračanin [-] , K. Kurka [-] (55. A. Žilka [-] ) , M. Frey [-] (71. T. Dietrich [-] ) , T. Marek [-]

ŽK: 65. J. Chřibek , 72. R. Suchánek - 16. D. Gračanin , 17. D. Marek , 89. L. Kunc . ČK: 17. D. Gračanin .
Hráči zápasu: R. Suchánek , F. Exner .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: MORAVEC Roman - TĚŽKÝ Michal, ROBENEK Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Mohyla
Tip experta: výhra hostů

Slavkov letos opět bude útočit na postup a tento zápas bude jen formalita.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích