Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 10:30

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Jindřichov porazil Hradec


17

Po prvním poločase vedli domácí o jednu branku. Ve druhém přidali další dvě branky. Hosté už jen dokázali snížit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jindřichov vedl o jednu branku

Jindřichov v nedělním zápase přivítal na svém trávníku mužstvo z Hradce. Domácí vsadili na pečlivou obranu a rychlé brejky, a to jim vycházelo. Hradec bez čtyř hráčů základní sestavy byl v dnešním zápase značně jalový. Jindřichov se ujal vedení už v šesté minutě, když kapitán Boháček zatáhl míč po lajně a přesně odcentroval na Štalmacha, který nekompromisně poslal míč hlavou do brány, když brankář Waigner zůstal na půli cesty – 1:0. Další domácí šanci měl po nahrávce od aktivního Štalmacha Tilkeridis, ale šanci zazdil. Domácí pak hodně hrozili z centrovaných míčů, které ale svůj cíl nenašly. Hosté zahrozili pouze po přímém kopu Hebelky, jenž prostrčil míč na Tůmu, ale ten překopl branku.

Jindřichov vedení navýšil

Druhý poločas nabídl úplně stejný obrázek hry. Hosté možná byli opticky více na balonu, ale domácí je pečlivou obrannou hrou vůbec k ničemu nepustili. Po hodině hry zahrávali domácí rohový kop Štalmachem, míč propadl k Boháčkovi, který se nejrychleji zorientoval v pokutovém území a poslal míč nechytatelně za záda gólmana Waignera – 2:0. Pět minut před koncem zápasu pak Tilkeridis zatáhl balon do vápna, kde nahrál míč jak na zlatém podnosu Štalmachovi, který už měl velmi lehkou práci dopravit balon do brány – 3:0. Hosté pak hned za minutu zaznamenali aspoň čestný úspěch, když Hebelka přistrčil balon Machurovi, který jej z dvaceti pěti metrů poslal k pravé tyči – 3:1.

 

Jindřichov v příštím zápase jede do Slavkova. Hradec jede do Krásných Louček.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): My jsme chtěli hrát odzadu na rychlé brejky a to nám vycházelo. Hned v úvodu jsme se ujali vedení a pak jsme nedali i další šance. Do druhé části jsme šli se stejnou taktikou. Přidali jsme druhý gól a pak z brejku i třetí. Hosté pak snížili z jedniné přímé střely na branku. Výhra je zasloužená.

TJ Hradec n/M
David Žurek (trenér): Dneska nám chyběli čtyři hráči základní sestavy. Dali jsme šanci klukům ze širšího kádru, a nechytili svou šanci za pačesy. Jsme s výkonu zklamán. Vepředu jsme byli hrozně jalový.



Sestavy


TJ Slezan Jindřichov
J. Kašpar [-] - P. Táborský [-] (46. K. Čanaklis [-] ) , R. Pavlíček [-] , R. Štalmach [-] , M. Čech [-] (80. J. Hanslík [-] ) , M. Juráň [-] , V. Boháček [-] , T. Kusenda [-] (83. V. Petrovič [-] ) , K. Barvík [-] , M. Šmíd [-] (87. J. Hanslík [-] ) , M. Tilkeridis [-]

TJ Hradec n/M
J. Waigner [-] - R. Dušek [-] , D. Škvára [-] (75. J. Kvasnička [-] ) , T. Hebelka [-] , L. Hruška [-] (59. D. Žurek [-] ) , D. Machura [-] , L. Scholtz [-] , F. Kudla [-] (85. R. Ondřej [-] ) , M. Černín [-] , M. Šimeček [-] , J. Tůma [-]

ŽK: 69. R. Štalmach - 67. R. Dušek .
Hráči zápasu: M. Juráň .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - ROBENEK Bohumil, PORUBEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Mohyla
Tip experta: výhra domácích

Tady to je hodně těžké, ale věřím Jindřichovu. Mají dobře poskládány tým, který se umí porvat do poslední minuty a nic nevzdává.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů