Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lichnov utrhl výhru ve druhé části


Branky


18

Poločas byl ještě vyrovnaný. Ve druhém Lichnov dal čtyři branky a vyhrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Lichnov na svém trávníku přivítal družstvo z Malých Hoštic. Do první příležitosti se dostali hosté, když míč po ose Olšr a Bensch doputoval ke Stoklasovi, který si ale branku nepřipsal. Pak byli sice domácí lepší na míči, ale hosté vysokýjm presinkem dokázali jejich tlak otutpit, takže se hrálo hlavně mezi šestnáctkami obou týmů. Po půlhodině hry po nahrávce Dankoviče a střele Bartoníčka skončil balon sražen do zámezí. Následný rohový kop zahrávalí kapitán Bartoníček, a míč na přední tyči trkl do brány nechytatelně hlavou Petula – 1:0. Za dvě minuty hosté vyrovnali, když po pěkné akci na jejimž začátku stál Stříbný, který poslal míč na Stoklasu, jenž ho přitťukl Benschovi a ten dálel Harasimovi, jenž poslal průnikovou nahrávkou na Czerného, který slabší pravou nohou poslal balon kolem brankáře Motla do sítě – 1:1. Domácí pak do konce poločasu byli aktivnější, ale Petula ani Dankovič nedokázali míč dosta do sítě. Pak dvakrát uvolnil Bartoníček Petulu, a ten vždy přestřelil.

Lichnov rozhodl ve druhé části

Ve druhém poločase pak přišel deset minut po startu klíčový okamžik, když na hřiště přišel domácí Pokorný. Hned za minutu poslal centrovaný míč Petuly ve skluzu pod břevno Jiří Podaný – 2:1. Po hodině hry vystřelil tvrdě do břevna Dankovič, míč se odrazil na Pokorného, jenž z hranice velkého vápna technicky zakončil na zadní tyč – 3:1. Toto domácí uklidnilo a hosté se už pak nezmohli na zvrat. V 78. minutě se odrazil rohový kop hostů k Bartoníčkovi, který poslal míč dále na Pokorného, jenž pak ze třiceti metrů chytře přeloboval brankáře Maňáka – 4:1. Pět minut před koncem po gaulu na Bartoníčka byl odpískán přímý kop. Z něj pak Pokorný poslal míč s pomocí tyčky do brány a uzavřel svůj hattrick – 5:1.

 

Lichnov v příštím kole jede do Bruntálu. Velké Hoštice budou v derby hostit Malé Hoštice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Chci poděkovat kluků, protože nás v tomto týdnu zasáhlo úmrtí našeho bývalého funkcionáře Jirky Flašara. Nevěděl jsem, co to s nimi udělá. Po poločase to ale už bylo dobrý. Okysličil to příchod Pokorného, který vsítil hattrick. Využil toho, že Sojčák, kterého strídal soupeře utahal, a on pak slízl smetanu. Dále bych rád vyzdvihl výkon Motla, který v bráně nahradil zraněného Ondrusze.

FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): Kluci hráli zhruba hodinu skvělý fotbal, pak ale dostali branku na 2:1, a už nebyla síla na zvrat. Sice se nám podařilo branku vstřelit, ale nedokážeme to dovést do vítězného konce.



Sestavy


TJ Sokol Lichnov
P. Motl [-] - M. Lazar [-] (82. A. Komenda [-] ) , M. Tesař [-] , J. Mašlík [-] , K. Podaný [-] - D. Salát [-] (71. D. Říha [-] ) , O. Bartoníček [-] , J. Dankovič [-] (71. J. Slepička [-] ) , A. Sojčák [-] (54. M. Pokorný [-] ) - M. Petula [-] (82. P. Ondrusz [-] ) , J. Podaný [-]

FK Velké Hoštice
M. Maňák [-] - V. Harasim [-] (76. M. Židek [-] ) , V. Stříbný [-] , A. Fabisz [-] (85. T. Kura [-] ) , V. Olšr [-] (66. T. Svrček [-] ) , L. Benna [-] , P. Bensch [-] , J. Tietz [-] , M. Czerný [-] , D. Nardelli [-] (85. P. Müller [-] ) , P. Stoklasa [-] (66. O. Kopčan [-] )

ŽK: 68. J. Podaný - 53. V. Stříbný .
Hráči zápasu: M. Pokorný , M. Petula - V. Harasim .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: YEGHIAZARYAN Vachik - ŘEZNÍČEK Miroslav, MORAVEC Tobiáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Mohyla
Tip experta: výhra domácích

Za mě jasná jednička. Lichnov doma body jen tak nerozdává, a potvrdí to i v tomto případě za 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů