1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Stará Ves loupila v okresním městě


Branky


16

Stará Ves vedla o tři branky. Bruntál sice snížil, ale poslední slovo měla opět Stará Ves.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stará Ves vedla o jednu branku

Bruntál se stal hostitelem mužstva ze Staré Vsi. Domácí mladící sice měli od začátku optickou převahu, ale ta končila před šestnáctkou hostujícího týmu. Stará Ves vsadila na obrannou taktiku, a rychlé brejky. Tato taktika na domácí sto procentně platila. Do vedení se hostující družina dostala ve 23. minutě, když Kučera poslal do běhu Paulera, který zkušeně prostřelil brankáře Dolanského. V další šanci se ocitl po špatné bruntálské domů Raiskup, jehož vychytal gólman Dolanský. V závěru poločasu našel Gregovský Paulera, ale ten si vylámal zuby na Dolanské. Bruntál si za celý první poločas vážnější šanci nevypracoval. 

Stará Ves výhru navýšila

I ve druhé části hosté vsadili na defenzivu. V první čtvrthodině hry domácí hosty zatlačili, ale bez výraznějšího efektu. A když se už dostali k zakončení vychytal je brankář Kohout. Hosté i tak nadále hrozili z brejků. Čtyřikrát ale Paulera dokázal vylapat brankář Dolanský. Teprve v 66. minutě se hostům podařil úspěšný brejk, když Kučera narýsoval kolmici pro Paulera a ten se tentokrát nemýlil - 0:2. Hned za čtyři minuty se dostal k vápnu po pravé straně Gevorgyan, jenž nacentroval na Raiskupa, který míč předal dal na Paulera, jenž ve skluzu dovršil svůj hattrick - 0:3. Bruntál pak zaznamenal čestný úspěch pět minut před koncem, když se po nahrávce Šandy prosadil Duhajský - 1:3. Poslední slovo ale měli hosté, když domácí obrana podskočila centr, balon se dostal k Raiskupovi, který nasadil obránci kličku a placírkou s přispěním tyčky dostal míč do brány - 1:4.

 

Bruntál jede v příštím kole do Krnova. Stará Ves bude hostit Opavu.



Ohlasy k zápasu


MFK Bruntál B
Mikuláš Horyň (trenér): Pokračuje naše bída. Naší mladí nestačili na zkušenost hostů. Dokonce nás i přehráli rychlostně. Výborný byl pouze brankář Dolanský, který ještě pár tutovek chytil.

TJ Sokol Stará Ves
Jan Šuba (trenér): Přijeli jsme s naši hrou ze zabezpečené obrany a na rychlé brejky, a to nám stoprocentně vycházelo. To jsme heště dost šancí zahodlili. Takže jsme s výsledkem maximalně spokojen. Nečekali jsme, že zde budeme bodovat. Panuje i spokojenost se vstupem do sezóny.



Sestavy


MFK Bruntál B
D. Dolanský [-] - P. Šanda [-] , Š. Kubesa [-] (76. T. Prosecký [-] ) , Š. Flekač [-] (67. T. Rožnovský [-] ) , T. Unverdorben [-] , R. Cápek [-] (76. K. Dvorský [-] ) , F. Stoklasa [-] , O. Krywda [-] , J. Duhajský [-] , J. Kaluža [-] (67. T. Zapletal [-] ) , S. Slovák [-]

TJ Sokol Stará Ves
K. Kohout [-] - M. Raiskup [-] , L. Gregovský [-] , T. Král [-] (59. K. Gevorgyan [-] ) , R. Nekoranec [-] , F. Köhler [-] (27. M. Drábek [-] ) , L. Ošlejšek [-] , P. Kučera [-] , K. Pauler [-] (82. J. Šuba [-] ) , S. Kováč [-] , P. Prášil [-]

Hráči zápasu: D. Dolanský - K. Pauler .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: PORUBEK Václav - MINICH Marian, BARČÍK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Krejsa
Tip experta: výhra domácích

1. Domácí tým nevstoupil do soutěže vůbec dobře a nutně potřebuje doma zvítězit. Očekávám výpomoc z A mužstva a těsné vítězství.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza