4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov zaslouženě porazil Lichnov


Branky


20. J. Král , 40. D. Gračanin , 80. J. Král , 86. R. Urban (p.) - 1. M. Petula
17

Lichnov sice brzy vedl. Slavkov do poločasu otočil. A ve druhém přidal ještě další dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov vedl o jednu branku

Slavkov přivítal na svém domovském trávníku mužstvo z Lichnova. Domácí chtěli odčinit porážku z Krnova a to se jim beze zbytku podařilo. Hosté se dostali do vedení už po pár sekundách, když dlouhý nakopnutý míč propadl až k Sojčákovi, kterého sice vychytal brankář Borč, ale na dorážku Petuly z velkého vápna byl krátký – 0:1. Při zákroku se zranil brankář Borč, který musel být střídán a do branky pak musel Tomáš Marek. Dankovi Borčovi přejeme brzké uzdravení, protože si zlomil zápěstí. Domácí se pak do první vážnější šance dostali po Urbanem, který se řítil po nahrávce Jana Krále na Ondrusze, ale nastřelil jen tyčku hostující branky. Slavkov vyrovnal po dvaceti minutách hry, když Schneidervysunul kapitána Urbana, jehož nahrávku pod sebe zkušeně uklidil do brány Jan Král – 1:1. Pět minut před koncem poločasu pak domácí otočili skóre zápasu, když špatnou rozehrávku hostů zachytil Hendrych, jenž posunul míč na Urbana, který jej luxusně předložil Gračaninovi, jenž měl už lehkou práci – 2:1. 

Slavkov vedení navýšil

Ve druhém poločase pak měl šance už jen domácí Slavkov. Urbana dokázal vychytat hostující brankář Ondrusz. Další šance začala u Urbana, který poslal míč na Davida Marka, jenž našel v dobré pozici Gračanina, který překopl hostující branku. Pojišťovací trefu přidali domácí deset minut před koncem, když Jan Král šel sám na gólmana Ondrusze, udělal mu kličku a dovezl míč až do branky – 3:1. V 86. minutě pak po autovém vhazování Žilky byl faulován ve vápně Urban a sám postižený pak s přehledem penaltu poslal do sítě – 4:1. V závěru se ještě zranil hostující Zahradník. I jemu přejeme brzké uzdravení.

 

Slavkov jede příští kolo do Malých Hoštic. Lichnov bude hostit Velké Hoštice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov
Radoslav Urban (kapitán): Až na začátek to byloé z naší strany dobré. Zhruba od desáté minuty jsme převzali taktovku a do poločasu jsme skóre obrátili. Ve druhé části už to bylo na jednu branku, a byla jen otázka času, kdy přidáme další. Bohužel se nám zranil brankář Borč, který má zlomené zápěstí.

TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Domácí byli jednoznačně lepší ve všech směrech. Kaňkami na zápasech je zranění jejich brankáře a našeho Patrika Zahradníka. My jsme měli začátek, ale to jinak bylo z naší strany všechno. Pak jsme po chybách inkasovali. Byl to náš nejhorší výkon, co kluky trénuji.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov
D. Borč [-] (15. A. Žilka [-] ) - J. Gloga [-] , J. Schneider [-] , R. Urban [-] , D. Marek [-] (70. L. Kunc [-] ) , J. Král [-] , R. Hendrych [-] , D. Gračanin [-] (83. P. Gloga [-] ) , K. Kurka [-] (83. J. Quis [-] ) , M. Frey [-] , T. Marek [-]

TJ Sokol Lichnov
P. Ondrusz [-] - D. Salát [-] (83. A. Komenda [-] ) , J. Mašlík [-] , J. Podaný [-] , K. Podaný [-] - M. Pokorný [-] , A. Sojčák [-] , J. Slepička [-] , J. Dankovič [-] - M. Petula [-] (82. J. Neumayer [-] ) , P. Zahradník [-] (86. M. Tesař [-] )

ŽK: 49. D. Salát .
Hráči zápasu: T. Marek .
Počet diváků: 232. Rozhodčí: BOLEC Jakub - CHMIEL Marek, REVAJ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Krejsa
Tip experta: výhra domácích

1. Slavkov po úspěchu v poháru dostal těžkou facku v Krnově a určitě nedopustí podcenění soupeře. Zde jasná jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích