0:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov si veze plný počet bodů z Velkých Hoštic


Branky


17. E. Kerage , 30. E. Kerage , 43. E. Kerage , 72. L. Gramel , 80. A. Říha
17

V poločase vedl Krnov o tři branky. Ve druhé části ještě výhru dvěma góly navýšil

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnov vedl o tři branky

Velké Hoštice se střetly v sobotu na svém hřišti z družstvem z Krnova. V úvodní čtvtrhodině hry byla opticky lepším mužstvem domácí družina. Ta hrozila hlavně ze standardních situací. Pak ale udeřili hosté. Po čtvrthodině hry začala akce hostů u Gramela, pokračovala přes Kovala ke Kubíkovi, jenž předložil míč jak na zlatém podnose Keragovi, jenž už měl lehkou práci – 0:1. Domácí pak mohli vyrovnat, ale po nahrávce Czerného Kopčan místo střely nesmyslně nahrával. Za osm minut vysunul Toška Kubíka, který dokázal mezi nohami obránce prostrčit balon na Kerageho, jenž prostřelil gólmana Maňáka – 0:2. Po půlhodině hry pak střílel těsně vedle domácí Bensch. Za chvíli po nahrávce Zavadila vystřelil vedle Kerage. Za dvě minuty si Kerage vylámal zuby na Maňákovi. V závěru poločasu dostal Kerage míč balon za obranu a z voleje nechytatelně napálil míč do sítě a uzavřel hattrick – 0:3.

Krnov výhru navýšil

V úvodu druhého poločasu si Krnov vypracoval dva přímé kopy. Z prvního Sklenařík nastřelil pouze zeď. Z druhé pak zacinkal Toška na domácí tyčku. Další hostující šanci měl po úniku Gramela Říha, který sám před prázdnou brankou přestřelil. Osmnáct minut před koncem získal Gramel míč na vlastní polovině a dlouhým sprintem se dostal přes domácí hráče až k úspěšnému zakončení – 0:4. Deset minut před koncem pak dalekonosný centr Tošky umístil hlavou do sítě nejmenší hráč na hřišti Říha – 0:5. Zápas se pak už v poklidu dohrával.

 

Velké Hoštice jedou v příštím kole do Lichnova. Krnov bude hostit Bruntál. 



Ohlasy k zápasu


FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): Do patnácté minuty se na to šlo dívat. Pak jsme dostali branku a naše hra se sesypala jako domeček z karet. Klukům ale nemám co vytknout, bojovali, ale máme krizi vstřelit branku.

FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): Byl to spíše bojovný a soubojový fotbal. Jediný rozdíl byl ten, že my jsme si šance vytvářeli a soupeř nikoliv. Začátek byl opatrný, ale pak jsme do poločasu dali tři branky. Ve druhém jsme přidali ještě dvě a vezeme si domů tři body.



Sestavy


FK Velké Hoštice
M. Maňák [-] - O. Kopčan [-] (83. T. Kura [-] ) , V. Stříbný [-] , T. Svrček [-] (46. A. Fabisz [-] ) , V. Olšr [-] , L. Benna [-] , P. Bensch [-] , J. Tietz [-] , M. Czerný [-] , D. Nardelli [-] (46. P. Stoklasa [-] ) , F. Dombek [-] (74. P. Müller [-] )

FK Kofola Krnov B
V. Šlosar [-] - J. Garba [-] , J. Toška [-] , M. Burian [-] , D. Čevela [-] - L. Zavadil [-] (79. H. Varyš [-] ) , J. Koval [-] , L. Gramel [-] , O. Kubík [-] (70. L. Křištof [-] ) - M. Sklenařík [-] (70. J. Groda [-] ) , E. Kerage [-] (62. A. Říha [-] )

ŽK: 60. M. Sklenařík , 75. J. Garba , 88. J. Groda .
Hráči zápasu: M. Czerný - E. Kerage , M. Burian , J. Garba .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: REVAJ Jakub - ŠERUDA Dominik, VOŽNÍK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Krejsa
Tip experta: výhra hostů

2. Krnov i s pomocí hráčů z A mužstva podává velmi dobré výkony a neměl by mít problém získat další tři body do tabulky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů