2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 10:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kavan dvěma góly v úvodní dvacetiminutovce rozhodl o výhře Zlatníků


Branky


9. J. Kavan , 18. J. Kavan
18

V opavském derby vsítily domácí Zlatníky dva góly v úvodní dvacetiminutovce a připsaly si další tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zlatníky daly dvě branky

V opavském derby se střetly mužstva ze Zlatníků a z Opavy. Na začátku zápasu se mohla dostat dvakrát do vedení opavská družina. Nejdříve střela Klimeše mířila jen těsně vedle tyčky. Pak v šesté minutě šel sám na gólmana Loserta Kratochvíl, který se pokoušel brankáře přelobovat, ale nepodařilo se mu to. Po devíti minutách zatáhl míč po lajně Martin Bláha, který v šestnáctce našel Strouhala, jehož slabou střelu doslova dotlačil po nedůrazu opavské obrany po čtyřech do hostující sítě Kavan – 1:0. Za devět minut pak rohový kop Romana Bláhy tečoval na přední tyči do opavské sítě opět Kavan – 2:0. Hosty toto opařilo a do konce poločasu byly pod tlakem domácích, kteří hrozili hlavně ze standardních situací. Nejblíže k ohrožení branky pak domácí byli při střele Romana Bláhy, kterou brankář Honka vyrazil na rohový kop. 

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase se Opava snažila něco ještě s výsledkem udělat. Domácí se zatáhli a čekali, co Opava vymyslí. Opava ale do obranných řad domácích bušila jen platonicky. Obrana domácích v čele s Martinem Bláhou a Dočkalem pracovala na výbornou. Když už něco prošlo, jako v případě střely Lánika, tak zasáhl spolehlivě brankář Losert, který jeho pokus bytáhl zpod břevna. Opava si vypracovala ještě pár situací, ale ty zase nedokázala dotáhnout do zdárného konce. V závěru zápasu pak hosté hráli vabank, a Zlatníkům se nabízel prostor pro rychlé brejky. Ty však nedokázaly využít. Dvakrát střílel nepřesně Vincker. DVakrát nedokázal dosáhnout na centr Ležáka Strouhal. Zlatníky to mrzet ale nemuselo, protože tři body zůstaly doma.

 

Zlatníky jedou příští kolo do Budišova. Opava bude hostit Vítkov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (trenér): Konečně dáváme šťastné branky a je to znát. Začátek byl nervózní, ale pak se nám podařilo vstřelit dvě rychlé branky. Do konce poločasu jsme to dohráli, a dokázali jsme eliminovat útoky Minervy. Ve druhé části byla Opava lepší, ale nic nedotáhla do konce, a my jsme to dokázali spolehlivě ubránit. V poslední pětiminutovce jsme ještě mohli skóre navýšit, ale nepovedlo se to. V mančaftu máme nového brankáře Loserta a jsem rád, že mu premiéra vyšla s nulou vzadu.

FK Slavia Opava
Dalibor Fišer (trenér): Špatně se mi to hodnotí. Rozhodl začátek, kdy jsme nedali dvě nadějné příležitosti, a naopak jsme inkasovali dva góly. Jeden z nich opět ze standardek, které neumíme pokrýt. Ve druhém poločase soupeř zalezl, ale my jsme byli jaloví, chbí nám bohužel někdo s drajvem, kdo by to dokázal všechno rozhýbat Bohužel jsme bezzubí a pomalí a poráží nás naše nekvalita.



Sestavy


TJ Sokol Zlatníky
J. Losert [-] - R. Bláha [-] (69. T. Vincker [-] ) , D. Bláha [-] (84. M. Jaroš [-] ) , V. Dočkal [-] , M. Strouhal [-] , T. Němčík [-] , J. Kavan [-] (56. O. Kořínek [-] ) , R. Uvíra [-] , V. Ležák [-] , M. Bláha [-] , R. Chmel [-]

FK Slavia Opava
M. Honka [-] - M. Škrobanek [-] , I. Kratochvíl [-] (46. T. Ryž [-] ) , D. Klimeš [-] (66. J. Binar [-] ) , O. Melecký [-] , J. Hoblík [-] (56. J. Vrána [-] ) , M. Poštulka [-] , M. Láník [-] , J. Štencel [-] (75. J. Hanslik [-] ) , Š. Henčl [-] , T. Matějek [-]

ŽK: 34. D. Bláha , 87. M. Bláha .
Hráči zápasu: M. Bláha , V. Dočkal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TVRDÝ Zbyněk - MORAVEC Roman, GALVAS Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Ondřej Šafarčík
Tip experta: remíza

Zápas, který může skončit jednoznačně pro oba celky a nebo se bude bojovat do poslední chvíle. Varianta "B" se mi zdá více pravděpodobná a cítím zde dělení bodů. Zápas skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů