Zlatníky si vezou tři body z Bruntálu


Branky


16

Po nerozhodném poločase, rozhodli hosté o své výhře dvěma góly v poslední desetiminutovce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Bruntál přivítal ve svém nedělním zápas mužstvo ze Zlatníků. Bruntál začal zostra a první dvacetiminutovka patřila mu. Hned ve třetí minutě se domácí družina ujala vedení, když po špatném odkopu namířil míč do sítě nekompromisně Slavík – 1:0. Další domácí šance zmařil včasným výběhem brankář Klimeš. Když už byl překonán, tak ho po střele Kubesy zaxhránilo břevno. Po dvaceti minutách se Zlatníky začaly zvedat, a po standardce Lukáše Němčíka hlavičkoval do brankáře Dvorského Dočkal. Hostům se podařilo vyrovnat po půlhodině hry, když vyraženou střelu Ležáka dorazil do sítě kapitán Uvíra – 1:1. Po rozehrávce ale hostující obrana propadla a zkušený Šanda vrátil domácím vedení – 2:1. V závěru poločasu pak Jaroš vybojoval balon, dostal se přes dva hráče a prostrčil míč na Strouhala, jenž pohodlně skóroval – 2:2.

Zlatníky rozhodly v závěru

Do druhého poločasu nastoupil Bruntál pouze v deseti lidech, protože Kubesa musel jít na noční. Zlatníky toho využily ke dvou náběhům Lukáše Němčíka za obranu. Z těch ale nic nebylo. Na druhé straně vytáhl Klimeš střelu Šandy na břevno. Poradil si i s další domácí šancí. Za hosty se pak po hodině hry probíjel do příležitosti Lukáš Němčík. Ten se pak nechal podruhé žluté kartě dvacet minut před koncem vyloučit a počet hráčů na trávníku se srovnal. Zlatníky pak rozhodly až v samém závěru, když nejdříve centr Uvíry poslal hlavičkou těsně nad zemí do sítě Ležák – 2:3. A po něm pojistil výhru hostů po centru Tomáše Němčíka na zadní tyči stojící Bláha, který poslal míč přes celou branku do sítě – 2:4.

 

Bruntál jede příští kolo do Vítkova. Zlatníky budou hostit Opavu.  



Ohlasy k zápasu


MFK Bruntál B
Mikuláš Horyň (trenér): Ácko jelo do Bílovce, a vzalo nám čtyri hráče. Další máme na dovolené, takže jsme hráli s dorostenci, kterří byli vystužení třemi zkušenějšími. Zápas jsme dokončovali v deseti, a kluci v druhékm poločase odpadli, protože měli ranní zápas v nohou. Zlatníky toho využili.

TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (trenér): Jeli jsme si pro tři body, a ty máme, takže jsem spokojeny, a může se nám před derby s Opavou lépe dýchat. Snad se nám i v tomto zápase podaří bodovat.



Sestavy


MFK Bruntál B
K. Dvorský [-] - P. Šanda [-] , Z. Orság [-] , Š. Kubesa [-] , F. Pawlita [-] (28. J. Skřivánek [-] ) , M. Kučera [-] , F. Stoklasa [-] , R. Slavík [-] , J. Duhajský [-] , J. Kaluža [-] , T. Prosecký [-]

TJ Sokol Zlatníky
R. Klimeš [-] - V. Dočkal [-] , R. Chmel [-] (88. R. Bláha [-] ) , T. Němčík [-] , L. Němčík [-] , R. Uvíra [-] , V. Ležák [-] , M. Jaroš [-] (46. D. Bláha [-] ) , M. Bláha [-] , M. Strouhal [-] , J. Morys [-] (82. T. Vincker [-] )

ŽK: 7. P. Šanda , 23. J. Duhajský , 25. F. Stoklasa - 53. L. Němčík , 60. V. Ležák . ČK: 69. L. Němčík .
Hráči zápasu: P. Šanda , Z. Orság - R. Klimeš .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: MORAVEC Roman - TĚŽKÝ Michal, THIEMEL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Martin Petula
Tip experta: remíza

Míč je kulatý a fotbal nemá logiku. V prvním kole Bruntál vyhrál 5:1 a teď zase prohrál 1:6, Zlatníky to samé 0:5 a pak výhra 4:0. Bruntálské áčko hraje ve stejný den, tak si myslím, že budou doplnění dorostenci. Tento zápas může skončit jakkoliv, proto dávám 0.

Tip: výhra hostů