2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov vydoloval další tři body


Branky


16

Slavkov po poločase vedl o jednu branku. Ve druhém skóre navýšil. Hosté jen snížili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov vedl o jednu branku

Slavkov na svém hřišti přivítal mužstvo ze Staré Vsi. Domácí hned od zpočátku svého soupeře zatlačili. Byli na tom lépe technicky, byli častěji na míči, a hosté se v prvním poločase povětšinu času bránili. Z úvodního domácího tlaku se urodila první branka ve 24. minutě, když se kapitán Urban protlačil přes hráče do šestnáctky, kde vystřelil a brankář Kohout míč vyrazil a David Marek jej poslal do prázdné brány – 1:0. I nadále pak měla domácí sružian tlak, ale žádnu úplně top příležitost si nevypracovala. Do kabin se tak šlo za jednobrankového náskoku domácích. 

Oba soupeři dali po jedné brance

I v úvodu druhého poločasu domácí začali tlakem. Do příležitosti se dostal po centru Tomáše Marka Urban, jehož pokus gólman Kohout vytěsnil a dorážkou pak mířil Urban z úhlu vedle tři tyče. Po hodině hry si na rohový kop Jana Krále naběhl Hendrych a nechytatelnou hlavičkou rozvlnil síť – 2:0. Hostům se ale podařilo za dvě minuty snížit, když míč ze standardky doputoval ke Kučerovi, který se s míčem obtočil kolem hráče a poslal ho k Drábkovi, jenž pálil tvrdě pod břevno – 2:1. Navýšit skóre pak mohl Urban, ale nedokázal propálit brankáře Kohouta. Na druhé straně mohl využít špatného odkopu brankáře Mrázka Vyroubal, který ho zkusil přelobovat, ale jeho pokus skončil pouze v náručí Mrázka. V poslední šanci se po nahrávce Urbana ocitl Quis, který místo střely volil nahrávku na Kunce, jehož vygumoval opět brankář Kohout. 

 

Slavkov v příštím kole jede do Krnova. Stará Ves bude hostit Velké Hoštice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov
Radoslav Urban (kapitán): Celý zápas jsme byli lepším týmem, mohli jsme klidně dát o čtyři až pět branek více. Soupeř ze své jediné šance dal branku. Soupeře by rád pochválil za houževnatost. Jako první nás potrápili.

TJ Sokol Stará Ves
Jan Šuba (trenér): Souoeř na nás vlítl a ukazoval, že to s postupem myslí vážně. Byl lepší na balonu a technicky nás přehrával. My jsme se jen bránili a k ničemu se nedostali. V úvodu druhé půle to bylo úplně stejné, dostali jsme druhou branku. Pak jsme z ojedinělé akce snížili a soupeř trošku znervózněl. My jsme už ale vyrovnat nedokázali. Je to pro nás obrovská škola, a tyhle zápasy nás posuvají fotbalově dále.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov
T. Mrázek [-] - A. Žilka [-] (46. L. Kunc [-] ) , J. Schneider [-] , R. Urban [-] , D. Marek [-] (90. J. Quis [-] ) , J. Král [-] , R. Hendrych [-] , J. Gloga [-] , T. Dietrich [-] , M. Frey [-] (58. D. Gračanin [-] ) , T. Marek [-]

TJ Sokol Stará Ves
K. Kohout [-] - K. Gevorgyan [-] (46. M. Raiskup [-] ) , L. Gregovský [-] , T. Král [-] (74. L. Vyroubal [-] ) , R. Nekoranec [-] , F. Köhler [-] (74. M. Papaj [-] ) , L. Ošlejšek [-] , P. Kučera [-] , K. Pauler [-] (46. M. Drábek [-] ) , S. Kováč [-] , P. Prášil [-]

Hráči zápasu: T. Dietrich - K. Kohout .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: ŠEVČÍK Jan - BARČÍK Antonín, YEGHIAZARYAN Vachik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Martin Petula
Tip experta: výhra domácích

Slavkov je podle mě další favorit soutěže, i když má Stará Ves vynikajícího Kohouta v brance, tak si myslím, že Slavkov vícekrát rozvlni síť soupeř a vyhraje. Tipuji 1.

Tip: výhra domácích