Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučky otočily ve druhé části


Branky


14

Hoštice po půli o jednu branku vedly. Loučky třemi góly ve druhé části skóre obrátily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hoštice vedly o jednu branku

Krásné Loučky na svém hřišti přivítaly mužstvo z Malých Hoštic. Už po třech minutách vyslal Droppa do sóla Šafarčíka, který poslal hosty do vedení – 0:1. Domácí pak mohli srovnat Cudrákem a Mohylou. Druhý jmenovaný dokonce nastřelil tyčku hostující branky. Krásné Loučky vyrovnaly v 18. minutě, když centr ze strany poslal zkušeně do brány Slaný – 1:1. Hned za chvíli pálil vedle dvakrát Chřibek. Hoštice se dostaly do vedení hned ve 21. minutě, když se v domácí šestnáctce poodrážel míč ke Chřibkovi, který jej placírou dotřetice dostal do branky – 1:2. Domácí mohli srovnat Cudrákem, ale ten nevyzrál na brankáře Vltavského. Na druhé straně Wittek ztroskotal na brankáři Hradilovi. V závěru poločasu vytáhl přímý kop Ondry gólman Vltavský. 

Loučky zápas otočily

Úvod druhého poločasu začal tvrdou střelou Šafarčíka. Za minutu přetavil centr Mohyly ve vyrovnávací branku Juřina – 2:2. V 51. minutě se pak nechytatelnou střelou podařilo otočit skóre zápasu Juřinovi – 3:2. Hoštice mohly vyrovnat Adamčíkem, ale jeho střelu vyrazil gólman Hradil. Poté byl vyloučen hostující Suchánek. Přesilovku mohl využít po nahrávce Cudráka Slaný, ale mířil vedle. Stejně se vedlo Slanému i za pár minut. V 72. minutě pak dostal Slaný druhou žlutou kartu a síly na hřišti se srovnaly. Zápas pak byl nervózní na obě strany a hosté se vrhl do útoku. V 74. minutě pak Rychlý střílel tesně vedle domácí brány. Za deset minut střelu Adamčíka s lehkostí chytil Hradil. V samém závěru zápasu se dostal do samostatného nájezdu Cudrák, který s přehledem proměnil a pojistil domácím tři body – 4:2. V úplném závěru pak zahodil šanci Cudrák a na druhé straně Adamčík. Zápas tak dospěl k výhře domácích.

 

Krásné Loučky v příštím kole jedou do Budišova. Malé Hoštice budou hostit Jindřichov. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): Začli jsme špatně, a hned jsme dostali branku. Pak jsme byli více na balonu a dokázali jsme srovnat. Opět jsme však udělali chybu a dostali jsme branku. Vyšel nám začátek druhého poločasu, kdy jsme otočili skóre, a chtěli jsme pak výsledek brzy pojistit, ale to nám vyšlo až v závěru zápasu.

TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): Opět nám nevyšel druhý poločas a díky nevyužitým šancím odjíždíme opět bez bodů.



Sestavy


TJ Sokol Krásné Loučky
M. Hradil [-] - L. Slaný [-] , L. Pella [-] , L. Dvořák [-] , D. Mrukvia [-] , M. Daříček [-] - L. Mohyla [-] (82. L. Klement [-] ) , M. Cudrák [-] , A. Ondra [-] , T. Juřina [-] - J. Fiurášek [-] (46. L. Juchelka [-] ) -

TJ Slavia Malé Hoštice
E. Vltavský [-] - D. Watzlavik [-] , T. Wittek [-] , O. Šafarčík [-] , J. Chřibek [-] (59. P. Stříbrný [-] ) , D. Schrom [-] (66. Š. Winkler [-] ) , A. Rychlý [-] , M. Holčapek [-] (82. J. Bena [-] ) , Š. Teichmann [-] (46. M. Adamčík [-] ) , J. Droppa [-] , R. Suchánek [-]

ŽK: 56. L. Slaný - 34. R. Suchánek , 70. M. Holčapek . ČK: 72. L. Slaný - 56. R. Suchánek .
Hráči zápasu: L. Slaný - O. Šafarčík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: GALVAS Michal - KOLEČKÁŘ Antonín, KANTOR Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Martin Petula
Tip experta: výhra domácích

Loučky po prvním zápase doma, kdy zaváhaly s Lichnovem, už doma body rozdávat nebudou. Navíc mají kvalitní kádr. Hoštice se zatím hledají, proto tipuji 1.

Tip: výhra domácích