0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov zaslouženě vyloupil Opavu


Branky


14

Hosté po poločase vedli o dvě branky. Ve druhém pak ještě jednou brankou výhru pojistili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov vedl o dvě branky

Opava přivítala na svém hřišti dosud suverénní Budišov. Hosté hned od prvním minut ukázali, kdo je na hřišti pánem. HOsté vsázeli na dlouhé nakopávané míče, se kterými si domácí obrana moc nevěděla rady. Hosté hned v páté minutě využili chybu v domácí obraně, kdy vybojoval míč Eduard Levák a poslal ho Dvořákovi, který minul domácí bránu. Pak se v dalších dvou šancích objevil opět Dvořák, ale ani jednou nezamířil do brány. Po dvaceti minutách narýsoval přesnou kolmici Eduard Levák pro Jana Kurice, který zkušeně uklidil míč k levé tyči – 0:1. Hned za minutu mohl vyrovnat Binar, ale po centru Lánika se šance zalekl a nic z toho nebylo. Hosté nadále drželi míč, a z klidu je nevyvedl ani nepřesný centr Štencla, který skončil na břevně. Pět minut před přestávkou rohový kop Černocha našel ve vápně Jana Němečka, který zkušeně hlavou poslal míč do sítě – 0:2.

Budišov náskok navýšil

Ve druhé půli si hosté zkušeně a takticky hlídali svůj náskok. K ničemu se nehrnuli a domácí si s tímto nevěděli rady. V 58. minutě hosté zahrozili, ale po souhře Kurice s Kadlecem, střílel druhý jmenovaný nad branku. Oživení pro Opavu přineslo střídání, kdy hlavně Kratochvíl hru hodně rozhýbal, a domácí hosty zatlačili. Domácí se dostali do jediné šance patnáct minut před koncem, když Binar napálil břevno, odražený míč pak poslal Hoblík do tyče a Melecký rozvlnil síť z ofsajdové pozice. Domácí se pak snažili dále. Hosté ale rozhodli z rychlého brejku, když deset minut před koncem Kuric nahrál Černochovi, který si navedl míč na střed a nechytatelně poslal balon k levé tyči – 0:3. Budišov si pak už výhru zkušeně pohlídal.

 

Opava jede příští kolo do Zlatníků. Budišov bude hostit Krásné Loučky. 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Dalibor Fišer (trenér): Zatím je to všechno v našich hlavách. Soupeř byl lepší, a ukázal nám jak se fotbal dá hrát krásně a jednoduše. Hodně nám dělaly problémy jejich dlouhý kolmý a křižný nakopávaný balon za obranu. Bušili to do nás tak dlouho, až jsme povolili. První poločas byl špatný. Ve druhém se to zlepšilo po prostřídáná, kdy přišli na hřiště Kratochvíl s Vránou. Hosté ale vyhráli zcela zaslouženě.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (verdoucí týmu): Do zápasu jsme vtoupili bez tři zraněných hráčů, ale i přesto jsme si připsali další výhru. První poločas byl v naši režii. Ve druhém jsme drželi výhru s nulou vzdau, což se nám povedlo a domů si vezeme daší tři body.



Sestavy


FK Slavia Opava
M. Honka [-] - O. Melecký [-] , M. Pavlíček [-] , J. Hoblík [-] , M. Poštulka [-] (86. J. Schneider [-] ) , V. Hrbač [-] (65. I. Kratochvíl [-] ) , J. Binar [-] , M. Láník [-] (65. J. Vrána [-] ) , J. Štencel [-] (72. J. Hanslik [-] ) , Š. Henčl [-] , T. Matějek [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - E. Levák [-] , J. Dvořák [-] (65. D. Huťa [-] ) , J. Kuric [-] , P. Lenděl [-] , M. Kadlec [-] , D. Chung [-] , T. Černoch [-] , M. Marek [-] , T. Skácel [-] , J. Němeček [-]

ŽK: 32. J. Štencel , 36. V. Hrbač - 32. D. Chung , 45. T. Skácel , 56. P. Lenděl .
Hráči zápasu: I. Kratochvíl - E. Levák , M. Kadlec .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - SIKORA Patrik, ČECHÁČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Martin Petula
Tip experta: výhra hostů

Tady není o čem mluvit. Budišov je jedním z favoritů soutěže, za mě jasná 2.

Tip: výhra hostů