Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2023 17:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichov zápas otočil a poprvé v sezóně vyhrál


13

Po bezbrankovém poločase se Lichnov ujal vedení. Jindřichov ale třemi góly zápas otočil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V pátečním předehrávaném zápase přívítal Jindřichov dosud neporažený Lichnov. V prvním poločase diváci čekali na branku marně. Oba týmy si vypracovali několik příležitostí. Za domácí družinu se po nahrávce Tilkeridise objevil zcela sám na zadní tyči Kusenda, ale mířil mimo tři tyče. Další šanci měl tentokrát Tilkeridis, který pádil sám na brankáře Ondrusze, který jeho pokus ale dokázal zpacifikovat. Dále domácí hrozili v první půli hlavně ze standardních situací a rohů. Hosté z Lichnova se dostali do dvou dobrých šancí. Petula a po něm ani Sojčák, nedokázali překonat brankáře Sklenaříka. Další nebezpečí pro domácí branku představovali střely Zahradníka, Pokorného a Dankoviče.

Lichnov šel do vedení, Jindřichov zápas otočil

Ve druhém poločase už začaly padat i branky. Jako první se gólově prosadila hostující družina, když v 51. minutě našel dlouhý nákop Jiřího Podaného Zahradníka, který si míč zpracoval a prostrčil jej na Pokorného, který svůj samostatný nájezd zakončil přesnou střelou k tyči - 0:1. Jindřichov odpověděl hned za dvě minuty, když byl Kachlík faulován ve vápně, ale rozhodčí ponechal výhodu a Tilkeridis se trefil do odkryté branky - 1:1. V 63. minutě padla rozdílová branka, když dostal Štalmach balon za obranu, udělal si kličkou brankáře Ondrusze a pohodlně uklidil míč do prázdné brány - 2:1. Lichnov mohl pak srovnat po střelách Zahradníka a Pokorného, leč oba nemířili přesně. Pojišťující trefu pak vstřelila domácí ekipa šest minut před koncem utkání, když se Šmíd protáhl jako lasička přes tři hráče a nahrávkou pod sebe našel Štalmacha, který si už s míčem věděl rady a poslal jej do sítě - 3:1. V závěru pak už si domácí pohlídali první tři body v sezóně.

 

Jindřichov jede v příštím kole do Malých Hoštic. Lichnov bude hostit Hradec nad Moravicí.



Ohlasy k zápasu


TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): Bylo to hodně vyhrocené utkání. První poločas byl bez branek, ale myslím si, že jsme byli nebezpečnější. Ve druhém jsme na ně chtěli vletět, ale dostali jsme branku. Naštěstí jsme hned vyrovnali a nakonec se nám ještě dvěma góly povedlo zápas otočit.

TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Jsem zklamaný. Dva góly jsme dostali po individuálních chybách. Byli jsme fotbalovějším týmem, ale styl řízení rozhodčích byl veden proti týmu, který chtěl hrát fotbal. Kluky musím pochválit za bojovnost. Soupeří gratuluji k výhře a my jedeme dál.



Sestavy


TJ Slezan Jindřichov
J. Sklenařík [-] - J. Hanslík [-] (46. M. Kachlík [-] ) , K. Barvík [-] , V. Boháček [-] , M. Hricko [-] (87. M. Čech [-] ) , M. Kuřec [-] , T. Kusenda [-] (91. L. Pospíšil [-] ) , P. Lapuník [-] , M. Šmíd [-] (91. K. Čanaklis [-] ) , R. Štalmach [-] (89. D. Janáč [-] ) , M. Tilkeridis [-]

TJ Sokol Lichnov
P. Ondrusz [-] - M. Lazar [-] , J. Podaný [-] , J. Mašlík [-] , J. Slepička [-] - M. Pokorný [-] , J. Dankovič [-] , K. Podaný [-] - A. Sojčák [-] (86. A. Komenda [-] ) , M. Petula [-] (79. D. Říha [-] ) , P. Zahradník [-]

Hráči zápasu: R. Štalmach .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: ČECHÁK Martin - MINICH Marian, LÁRYŠ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Martin Petula
Tip experta: výhra hostů

Jindřichov po debaklu v Krnově má co napravovat, ale přijede k ním Lichnov, kde je skvělé chystající Ondrusz a hladový útočníci. Všechny body si Lichnov odveze.

Tip: výhra hostů