4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 10:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatníky v nedělním dopoledni porazily Velké Hoštice


Branky


19. R. Uvíra (p.) , 43. V. Ležák , 54. L. Němčík , 78. M. Strouhal
17

Zlatníky v obou poločasech daly dvě branky a vyhrály. Zápas ovlivnilo vyloučení hostujícího Benny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zlatníky po poločase vedly

Nedělní zápas svedl do souboje mužstva ze Zlatníků a Velkých Hoštic. Začátek byl opatrný z obou stran. Do první příležitosti se dostal ve třetí minutě po nahrávce Czerného Kopčan, který ale zamířil pouze doprostřed branky. Klíčový okamžik zápasu přišel v 19. minutě, když střelu Ležáka letící do brány zastavil rukou Benna, který dostal navíc červenou kartu a nařízenou penaltu s přehledem poslal do sítě kapitán Uvíra – 1:0. Pak paradoxně měly více příležitostí hosté. Přímý kop Tietze skončil na břevně. Ve 36. minutě střílel Czerný jen doprostřed branky. Za dvě minut pak vyslal Czerný do úniku Stříbného, jehož vychytal brankář Klimeš. V závěru prvního poločasu pak Morys vydláždil uličku pro Ležáka, který protlačil do hostující sítě – 2:0.

Zlatníky výhru pojistily

V úvodu druhé části zahrozil z přímého kopu hostující Tietz, ale mířil mimo tři tyče. Za pár minut Bláha naservíroval míč na přední tyčku Uvírovi, který ale nedostal míč do brány. V 54. minutě potáhl balon k malému vápnu Strouhal, kde nahrál lépe postavenému Lukáši Němčíkovi, jenž už měl snadnou práci dostat míč do brány – 3:0. Hosté po této brance začali pomalu fyzicky odpadat. Domácí byli více na míči. Strouhal nastřelil tyčku a dorážku poslal Morys nad branku. Dvanáct minut před koncem Bláha vytáhl míč přes dva hráče, nahrálo ho Ležákovi, jehož centr sklepl do sítě Strouhal – 4:0. Hosté pak mohli zaznamenat aspoň čestný úspěch, ale po nahrávce Stříbného zacinkal Duda pouze na tyčku.

 

Zlatníky jedou v příštím kole do Bruntálu. Velké Hoštice budou hostit Vítkov.    



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (trenér): Kluci mi udělal radost k mým narozeninám, takže jsem spokojený. Přesto to nebyl moc lehký zápas, Hoštice bojovaly a nebyly odevzdaným soupeřem. Hodně to ovlivnila dvacátá minuta, kdy byl vyloučen jejich hráč. Za výhru jsem rád, i když tam nebyly pasáže podle mého gusta.

FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): Hráčům nemám co bych vytkl. Snažili se a bojovali po celý zápas. Bohužel ho ovlivnila dvacátá minuta, kdy byla nařízena penalta a náš hráč dostal červenou kartu.



Sestavy


TJ Sokol Zlatníky
R. Klimeš [-] - V. Dočkal [-] , R. Chmel [-] (77. D. Bláha [-] ) , T. Němčík [-] , L. Němčík [-] (63. M. Jaroš [-] ) , R. Uvíra [-] (77. J. Kavan [-] ) , V. Ležák [-] (83. Š. Holuša [-] ) , M. Bláha [-] , O. Kořínek [-] (63. R. Bláha [-] ) , M. Strouhal [-] , J. Morys [-]

FK Velké Hoštice
M. Maňák [-] - V. Olšr [-] , D. Nardelli [-] (70. M. Duda [-] ) , P. Bensch [-] , V. Stříbný [-] , O. Kopčan [-] (87. P. Müller [-] ) , L. Benna [-] , A. Fabisz [-] (46. M. Kaluža [-] ) , P. Stoklasa [-] , J. Tietz [-] , M. Czerný [-] (78. M. Židek [-] )

ŽK: 33. R. Chmel , 36. L. Němčík , 45. V. Ležák , 56. M. Bláha - 45. V. Stříbný . ČK: 19. L. Benna .
Hráči zápasu: M. Strouhal - M. Czerný .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: ČECHÁČEK Jan - HORÁKOVÁ Renáta, BOČEK Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Radek Klimeš
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase půjde o hodně. Budeme určitě chtít odčinit smolnou prohru z minulého zápasu. Navíc po výprasku ve Slavkově budeme chtít doma ukázat, co v nás je. Tipuji 1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích