Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 14:30

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček ze Staré Vsi slaví premiérovou výhru v soutěži


Branky


17

Stará Ves se během zápasu dostala do pětigólového náskoku. Hradec jen korigoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stará Ves vedla o dvě branky

Stará Ves doma ve svém prvním zápase v krajské soutěži přivítala mužstvo z Hradce nad Moravicí. Hosté sice drželi více míč na svých kopačkách, ale domácí byli hodně nebezpeční ze svých brejků, které byly pro hosty smrtelné. Už po třech minutách uvolnil z půlky hřiště Kučera Paulera, jehož první střelu brankář Waigner vyrazil, ale Pauler obětavě rybičkou míč dopravil do sítě – 1:0. Vyrovnat mohl Machura, jehož střela mířila pod víko, ale Kohout skvělým zákrokem vyrazil míč do bezpečí. Ve 20. minutě pláchl domácí Kučera přes pět hráčů a zakončil své sólo střelou na zadní tyčku – 2:0. Hradec to ale nezabalil, a snažil se s výsledkem něco udělat. Výsledek mohl korigovat Hebelka, ale máč do sítě nedostal. Další šance hostů skončili na výborném Kohoutovi. 

Stará Ves výhru navýšila

I po přestávce se obraz hry nezměnil. Hradec byl stále na míči, a domácí hrozili z rychlých kontrů. Hned zkraje druhého poločasu vybojovali domácí faul před pokutovým územím, když využili zaváhání hostujícího brankáže a stopera. Kučera pak výstavně zamířil přesně k tyči hostující brány – 3:0. V 68. minutě se po další chybě v hostující obraně dostal míč k Paulerovi, který zkušeně zasunul míč do sítě – 4:0. Za tři minuty pak mladík Drábek se v hostujícím vápně otočil a nekompromisně napálil balon do brány – 5:0. Čestný úspěch hostů pak po prostrčení Hebelky zaznamenal ve skluzu Manderla – 5:1. Ve se zbytku času se už nic významnějšího nestalo a Stará Ves si tak mohla zapsat první výhru v soutěži.

 

Stará Ves jede příští kolo na hřiště Slavkova. Hradec bude hostit Krnov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stará Ves
Jan Šuba (trenér): Je to pro nás velký úspěch. Hradec byl aspoň v prvním poločase častěji na míči než my. My jsme sázeli na brejkové situace, a ty nám stoprocentně vycházely. Ve druhém poločase byl sice Hradec stále častěji na míčí, ale v tom horku už to nebylo ono. Soupeři jde ke cti, že hrozil, i když prohrával o pět branek a nezabalil to. Já musím vyzdvihnout výkon našeho brankáře Kohouta, který chytal fantasticky.

TJ Hradec n/M
David Žurek (trenér): Dneska to byla jedním slovem bída. Přístup kluků byl hrozný, asi si mysleli, že to půjde samo. Balon jsme měli sice více na kopačkách, ale soupeř nám udělil lekci z produktivity. Navíc jim dobře zachytal gólman.



Sestavy


TJ Sokol Stará Ves
K. Kohout [-] - R. Nekoranec [-] , K. Gevorgyan [-] (66. L. Vyroubal [-] ) , M. Raiskup [-] (58. M. Drábek [-] ) , L. Gregovský [-] , F. Köhler [-] , L. Ošlejšek [-] (73. J. Batla [-] ) , P. Kučera [-] , K. Pauler [-] (73. T. Bednář [-] ) , S. Kováč [-] , P. Prášil [-]

TJ Hradec n/M
J. Waigner [-] - M. Lichý [-] , T. Krejsa [-] (80. L. Scholtz [-] ) , L. Manderla [-] , T. Hebelka [-] , D. Machura [-] , M. Černín [-] (73. J. Kvasnička [-] ) , M. Šimeček [-] (27. L. Hruška [-] ) , J. Tůma [-] , R. Kellner [-] (73. D. Škvára [-] ) , J. Štencel [-] (80. R. Dušek [-] )

ŽK: 38. K. Gevorgyan , 69. F. Köhler - 10. J. Tůma , 37. L. Hruška , 46. J. Waigner .
Hráči zápasu: K. Kohout .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: MORAVEC Roman - ČECHÁK Martin, LÁRYŠ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Radek Klimeš
Tip experta: výhra hostů

Souboj nováčka se staronovým nováčkem má pro mě jasného favorita. Rozhodnou zkušenosti hostů. Tipuji 2

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů