2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 15:30

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Krásné Loučky otočily zápas v Opavě během tří minut


Branky


38. J. Štencel , 77. M. Daříček (vl.) - 28. M. Cudrák , 79. L. Slaný , 81. M. Cudrák (p.)
16

Poločas skončil nerozhodně. Opava se pak ujala vedení, ale Loučky dokázaly během chvilky skóre otočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Opava přivítala ve svém prvním domácím utkíní mužstvo z Krásných Louček. Oba týmy v prvním kole prohrály, takže se hrálo pro oba týmy o první bodový zisk v sezóně. Po úvodní oťukávací pětiminutovce byli o něco málo aktivnější domácí, ale ti se nedokázali dostat do pořádného zakončení. Vypracovali si jen nějaké standardky bez většího ohrožení hostující brány. Do vedení se tak dostala těsně před půlhodinou hry hostující ekipa, když rohový byl na krátko rozehrán na Cudráka, který si míč potáhl do vápna a pohotově zakončil – 0:1. Sedm minut před pauzou se domácím podařilo vyrovnat, když centr Lánika z přímého kopu lehce tečoval do brány Štencel – 1:1.

Loučky daly o jeden gól navíc

Ve druhém poločase se Opava snažila tlačit dopředu, ale vytvořila si pouze platonický tlak. Jejich centry do pokutového území nenacházeli adresáta, a vše dokázala spolehlivě odkopnout hostující obrana. Opava se prosadila teprve čtvrthodinu před koncem zápasu, když si centr ze strany nešťastně srazil do vlastní sítě hostující kapitán Daříček – 2:1. Náskok Opavy měl ale jepičí život, když po rohu Juřiny rozehraném nakrátko posadil Mohyla míč na hlavu Slaného, který trkl balon do opavské brány – 2:2. Aby toho nebylo pro domácí dost, tak hned za minutu se protáhl do jejich vápna Juřina, kde byl sražen a penaltu proměnil zkušený Cudrák – 2:3. V závěru vše vrhla Opava do útoku, ale kromě několika centrovaných míčů do vápna se k ničemu nedostala a zápas tak skončil výhrou Krásných Louček. 

 

Krásné Loučky doma příští kolo hostí Malé Hoštice. Opava bude hostit Budišov. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Dalibor Fišer (trenér): Dneska to lidově řečeno stálo za nic. Nic nám nevycházelo, šptné nahrávky, a nebyli jsme trpělivý v koncovce. Nebyl vůle jít do nějaké pořadné kombinace. Soupeř tomu taky moc nepřispěl, zdržoval, nechtěl hrát, neustále měl nějaké připomínky, úplně nám to znechutil. Bohužel my svou nekvalitou jsme taky k tomu přispěli. Poté, co jsme se ujali vedení 2:1, už jsem si myslel, že to nějak dohrajeme. Místo toho se ženeme dopředu a dovolíme soupeři skóre otočit. Vrcholem pak bylo nastavení, které bylo pouze jedna minuta. JInak ale s rozhodčí nebyl problém.

TJ Sokol Krásné Loučky
Pavel Boček (vedoucí týmu): My jsme se ujali vedení po rohovém kopu, bohužel jsme do přestávky inkasovali. Ve druhém poločase nás domácí trochu zatlačili a dostali se do vedení. My jsme ale měli okamžitou odpověď, kdy jsme dokázali skóre otočit.



Sestavy


FK Slavia Opava
M. Honka [-] - O. Melecký [-] , M. Pavlíček [-] (60. J. Schneider [-] ) , J. Hoblík [-] , T. Ryž [-] , J. Binar [-] (46. M. Prchala [-] ) , M. Poštulka [-] , M. Láník [-] (75. M. Valík [-] ) , J. Štencel [-] (75. J. Vrána [-] ) , Š. Henčl [-] , T. Matějek [-]

TJ Sokol Krásné Loučky
M. Hradil [-] - M. Mrukvia [-] , L. Dvořák [-] , L. Slaný [-] - L. Mohyla [-] , D. Mrukvia [-] , M. Řehák [-] (65. M. Tabach [-] ) , J. Fiurášek [-] , T. Juřina [-] , M. Daříček [-] , M. Cudrák [-]

ŽK: 25. M. Láník , 72. Š. Henčl , 90. J. Hoblík .
Hráči zápasu: T. Ryž - T. Juřina .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HORÁKOVÁ Renáta - SWIECH Petr (N), BOČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Radek Klimeš
Tip experta: výhra domácích

I v týmu opavské Slavie došlo k jistým změnám v kádru, nicméně ty změny nebyly tak radikální jako změny v týmu Louček. I vzhledem k výhodě domácího prostředí zvítězí Minerva. Tipuji 1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích