Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Bruntál vysoko porazil Opavu


Branky


14

Bruntál vedl v první půli o tři branky, ale Opava snížila. Ve druhé pak ještě výhru navýšil o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bruntál vedl o dvě branky

Bruntál ve svém prvním domácím zápase přivítal mužstvo z Opavy. Bruntál se ujal vedení po patnácti sekundách, když Slavík dostál dlouhý pas za obranu a nedal brankáři Honkovi šanci – 1:0. Po třinácti minutách zakombinoval Cápek se Slavíkem, který nabil Šandovi a ten se nemýlil – 2:0. Opava Odpověděla dvěma rohy, kterými ale nic nedocílila. Bruntál na hřišti nadále dominoval. Hlavním paličem šancí byl domácí Slavík, který několikrát ztroskotal na výborném Honkovi. Ve 36. minutě rohový kop Šandy skončil na hlavě Slavíka, který zavíral na zadní tyči – 3:0. Za dvě minuty utekl po pravé straně Škrobánek, jehož centr poslal k tyči Binar – 3:1.

Bruntál náskok navýšil

V úvodu druhého poločasu pak domácí Slavík neproměnil pokutový kop, když ho Honka vylapal. Po hodině hry mohl vykřesat jiskérku naděje pro hosty po dlouhém výkopu brankáře Honky Binar, který se dostal před brankáře Dolanského. Zkusil ho přehodit, ale přehodil i jeho branku. Za dvě kapitán Šanda přesně namazal Deákovi, který proměnil svůj nájezd a definitivně zlomil zápas ve prospěch Bruntálu – 4:1. Dvanáct minut před koncem po nahrávce Pawlity uzavřel skóre zápasu Kučera – 5:1. Výhra domácích mohla být ještě vyšší, ale Slavík nenazul střelecké kopačky.

 

Bruntál jede příští kolo do Budišova. Opava Bude hostit Krásné Loučky.



Ohlasy k zápasu


MFK Bruntál B
Mikuláš Horyň (trenér): Průběh byl hodně rychlý, když jsme hned v první minutě dali branku, ve třinácte přidali další. Opava se pak nedostal do zápasu. Ve středu hřiště to možná bylo vyrovnané, ale na šance jsme jasně dominovali, protože Slavík nedal asi osm gólovek, jak jsem to počítal. Naše výhra je zasloužená.

FK Slavia Opava
Dalibor Fišer (trenér): Nepovedl se nám vstup do utkání a od toho se to všechno odvíjelo. Dostali jsme hned rychlý gól, a pak ještě druhý. Domácí byli o tři třídy lepší. Na mladých hráčí Bruntálu je vidět, že jim trénink s áčkem jde k duhu, protože hráli s lehkostí. Od nás to bylo nemastné neslané. Jediný koho můžu vyzdvihnout je brankář Honka, který chytil 5 až 6 dalších šancí.



Sestavy


MFK Bruntál B
D. Dolanský [-] - P. Šanda [-] , D. Deák [-] (63. M. Kučera [-] ) , T. Unverdorben [-] (46. F. Pawlita [-] ) , R. Cápek [-] (70. T. Prosecký [-] ) , M. Slavík [-] , F. Stoklasa [-] (70. S. Slovák [-] ) , Š. Flekač [-] (46. O. Krywda [-] ) , R. Hanák [-] , J. Duhajský [-] , J. Žatka [-]

FK Slavia Opava
M. Honka [-] - O. Melecký [-] , M. Škrobanek [-] , M. Pavlíček [-] (73. J. Štencel [-] ) , J. Hoblík [-] , T. Ryž [-] (73. J. Vrána [-] ) , J. Binar [-] , D. Klimeš [-] (53. I. Kratochvíl [-] ) , J. Schneider [-] (36. M. Valík [-] ) , Š. Henčl [-] , T. Matějek [-]

ŽK: 78. P. Šanda - 76. Š. Henčl .
Hráči zápasu: P. Šanda - M. Honka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - YEGHIAZARYAN Vachik, MORAVEC Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Rezerva Bruntálu bude plná dorostenců a Opava je přehraje zkušenostmi a odveze si všechny 3 body.

Tip: výhra domácích