5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov oplatil Zlatníkům porážku z jara a vyprovodil je domů pěti góly


Branky


35. L. Kunc , 38. R. Urban , 61. J. Král , 63. R. Urban , 65. J. Král
14

Slavkov už po půle vedl o dvě branky. Pak během čtyř minut nasázel tři branky a bylo po zápase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov vedl o dvě branky

Slavkov přivítal ve svém prvním zápase sezóny na svém hřišti mužstvo ze Zlatníků. Domácím se povedla dokonalá odplata za minulý zápas, který na konci jara prohráli o čtyři branky. Už v první minutě se objevil v šanci domácí kapitán Urban, ale neuspěl. Pak skoro třicet minut se na hřišti nic podstatného nedělo. Jen Zlatníky vystřelily Lukášem Němčíkem a Dočkalem. Jejich střely však brankáře Mrázka z klidu nevyvedly. Slavkov se brankově prosadil až ve 35. minutě, když kapitán Urban narýsoval přesnou kolmici pro rychlíka Kunce, jenž propasíroval míč za záda brankáře Klimeše – 1:0. Hned za tři minuty poslal Schneider mezi beky Urbana, který blafákem pokořil gólmana Klimeše – 2:0. V závěru poločasu pak ještě zahrozil domácí Tomáš Marek. 

Slavkov vedení navýšil

Ve druhém poločase začal Slavkov tak jakov prvním a postupně zvyšoval svůj tlak, který pak vyústil ve tři branky v rozmezí čtyř minut. Po hodině hry pak Hendrych nahrál Urbanovi, který z první poslal za obranu Jana Krále, jenž přeloboval brankáře Klimeše – 3:0. Za dvě minuty pak vystřelil Gloga tvrdě do břevna, míč se odrazil k Urbanovi, který jej pohotově vrátil do sítě – 4:0. Zlatníky mohly snížit z rohového kopu Uvíry Ležákem, jehož hlavička se ale neujala. Hned vzápětí se pak po individuální akci prodral k vápnu Jan Král, který míč poslal nechytatelně k tyči – 5:0. Domácí pak ještě mohli své skóre navýšit. Své šance promarnili postupně Urban, Jan Král a Gloga. Slavkov to však mrzet nemuselo, protože si dokráčel k pohodlné výhře.

 

Slavkov jede příští kolo do Vítkova. Zlatníky budou hostit Velké Hoštice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov
Radoslav Urban (kapitán): První dvacet až dvacet pět minut to byl fotbal o ničem, bylo to takové nervózní první utkání. Pak jsme se rozjeli a do poločasu jsme dali dvě branky. Druhý poločas jsme pak hráli jako konec prvního a přidali další tři branky a další šance jsme neproměnili. Naše výhra he zasloužená.

TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (trenér): Slavkov byl dnes úplně jinde než na jaře. Nám se navíc během hry zranili tři hráči a na naší hře to bylo vidět. Přesto si myslím, že náš výkon nebyl odevzdaný, snažili jsme se jim to znepříjemnit, což se nám aspoň v prvním poločase dařilo. Ve druhém dali domácí tři rychlé branky a bylo po všem.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov
T. Mrázek [-] - L. Kunc [-] (62. P. Gloga [-] ) , R. Urban [-] , D. Marek [-] (46. A. Žilka [-] ) , J. Král [-] , R. Hendrych [-] , J. Schneider [-] , J. Gloga [-] , T. Dietrich [-] , M. Frey [-] , T. Marek [-] (67. J. Quis [-] )

TJ Sokol Zlatníky
R. Klimeš [-] - V. Dočkal [-] , R. Chmel [-] (40. M. Bláha [-] ) , T. Němčík [-] , L. Němčík [-] (58. V. Pawlík [-] ) , R. Uvíra [-] , V. Ležák [-] , M. Jaroš [-] (58. D. Bláha [-] ) , O. Kořínek [-] , M. Strouhal [-] , J. Morys [-] (58. R. Bláha [-] )

ŽK: 19. R. Hendrych , 72. R. Urban - 44. V. Ležák , 78. R. Uvíra .
Hráči zápasu: J. Král - O. Kořínek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ROBENEK Bohumil - CHLEBOVSKÝ Bohumír, BARČÍK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Slavkov bude chtít určitě postoupit, navíc na domácím hřišti jsou silní a budou z toho 3 body pro domácí.

Tip: výhra domácích