Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec po sestupu vysoko vyhrál nad Vítkovem


Branky


14

Hradec vedl o dvě branky, ale Vítkov dokázal před pauzou snížit. Pak v úvodu poločasu dal během desti minut tři góly a zápas rozhodl ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradec vedl o jednu branku

Hradec po sestupu z vyšší soutěže změřil síly z mužstvem z Vítkova. Vstup do zápasu vyšel domácí družině. Hradec se ujal vedení už v páté minutě, když se dlouhý nákop z vlastní poloviny dostal až k Lichému, který přihrál pod sebe na Machuru, jenž zamířil do odkryté branky – 1:0. Vítkov mohl srovnat v desáté minutě, ale Kudlu vychytal brankář Waigner, a dorážku Jakuba Dohnálka vykryl domácí obránce. Ve 26. minutě prošel přes tři hráče Kellner, který nabil pro Hebelku, jenž přesně trefil míč na zadní tyčku – 2:0.  Po půlhodině hry mohl sníži Prda, ale jeho střela těsně minula víko domácí brány. Domácí pak zahodili dvě šance. Nejdříve oslovil Štencel na zadní tyči Lichého, jenž se ale netrefil. Pak Lichý místo střely volil v dobré pozici nahrávku a tu mu zblokovala hostující obrana. Sedm minut před přestávkou si vybojoval míč na středu hřiště Dohnálek a po individuální akci poslal míč přesně k tyči – 2:1.

Hradec výhru po pauze navýšil

Úvodní čtvrhodina druhého poločasu rozhodla o osudu zápasu. Hradec v rychlém sledu dal tři branky. Hned v úvodu druhé půle napřáhl z třiceti metrů Manderla, a míč zaplachtil přesně pod břevno hostující branky – 3:1. V 54. minutě nahrál přesně Machura pod sebe na Manderlu, který pohotově uklidil balon do brány – 4:1, Plodnou desetiminutovku Hradce zakončil Lichý, který si obhodil obránce a zkušeně zakončil na vzdálenější tyčku – 5:1. Hradec se uklidnil a v pohodě dohrával zápas. Vítkov se sice ještě snažil s výsledkem něco udělal, ale střely Jakuba Hučíka, Prdy a Špoka si svůj cíl nenašly. 

 

Hradec jede příští zápas do Staré Vsi. Vítkov bude hostit Slavkov.



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
David Žurek (trenér): V prvním poločase zas tak velký rozdíl mezi námi a Vítkovem nebyl. Sice jsme se dostali do dvoubrankového vedení, ale sopueř dokázal snížit před přestávkou. Vyšel nám vstup do druhé půle, kdy jsme dali tři rychlé branky, a pak se to už jenom spíše dohrávalo.

TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): Nevyšel nám vstup ani do jednoho z poločasů, a od toho se to všechno odvíjelo. Hradec byl lepší, bojovnější, a šel více za výhrou než náš tým.



Sestavy


TJ Hradec n/M
J. Waigner [-] - M. Lichý [-] (76. J. Kvasnička [-] ) , J. Štencel [-] , L. Manderla [-] (66. M. Černín [-] ) , T. Hebelka [-] , D. Machura [-] , L. Hruška [-] (82. R. Dušek [-] ) , M. Šimeček [-] (76. D. Škvára [-] ) , J. Tůma [-] , T. Krejsa [-] , R. Kellner [-]

TJ Vítkov
M. Rozehnal [-] - L. Černín [-] , J. Dohnálek [-] (57. J. Hučík [-] ) , F. Kudla [-] (71. Š. Zouhar [-] ) , V. Ondřej [-] (71. L. Lamatschek [-] ) , K. Špok [-] , J. Mička [-] (71. R. Kotlár [-] ) , M. Mikulenka [-] , P. Prda [-] , D. Michálek [-] (57. M. Ladner [-] ) , M. Bek [-]

ŽK: 65. J. Štencel .
Hráči zápasu: R. Kellner , L. Manderla - M. Mikulenka .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: MATULA Sebastián - SEKANINA Martin, CHÝLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Hradec bude chtít hrát na špici a v prvním kole budou chtít bodovat naplno, i když jim to Vítkov nedá zadarmo.

Tip: výhra domácích