1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lichnov v prvním zápase sezóny po roce opět vyloupil Krásné Loučky


Branky


13

Lichnov se v prvním poločase ujal vedení. Ve druhém dokázal náskok navýšit. Na korekci skóre ze strany domácích, pak zareagoval třetí brankou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lichnov se ujal vedení

Soupeři si zopakovali souboj z loňského prvního kola, a opět Lichnov dokázal vyhrát. Start do zápasu ale měly lepší Krásné Loučky. Střelu Juchelky dokázal zlikvidovat brankář Ondrusz. Neujala se ani příležitost dorostence Chybíka. Ve 14. minutě se poprvé připomněl Lichnov, když pumelici Bartoníčka bravurně chytil gólman Hradil. Za deset minut pak páli těsně vedle Zahradník. Ve 26. minutě se už hosté radovali z branky, když Dankovič vybojoval míč a prostrčil ho na Zahradníka, jehož střelu ještě Hradil vyrazil, ale na dorážku kapitána Bartoníčka byl už krátký - 0:1. Za šest minut pak stál při vstřelení branky v ofsajdové pozici hostující Petula. Do konce prvního poločasu se pak už nic nestalo. 

Lichnov výhru navýšil

Sedm minut po začátku druhého poločasu přihrál Karel Podaný míč na Petulu, který propálil brankáře Hradila a míč skončil pod břevnem - 0:2. Krásné Loučky to ale nezabalily a v 63. minutě dokázal Juřina krásnou střelou vykřesat jiskérku naděje pro domácí družinu - 1:2. Loučky pak mohly několikrát vyrovnat. Juchelku vylapal brankář Ondrusz. Neujala se ani střela Slaného. Mohyla si taky vylámal zuby na Ondruszovi. V 71. minutě vnesl definitivně klid do hostujících řad Zahradník, který byl faulován v pokutovém území po nahrávce Jiřího Podaného a sám postižený pak penaltu proměnil - 1:3. Hned za minutu Petula dostal opět míč do sítě, ale byl pískán faul na brankáře a branka nebyla uznaná. Zápas se pak v poklidu dohrával, až v poslední minutě dostal Zahradník za obranu Sojčáka, ale toho vygumoval brankář Hradil.

 

Krásné Loučky jedou příští týden do Opavy. Lichnov bude hostit Malé Hoštice.

 

Foto zdroj: FB Lichnov



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): Chybělo nám několik hráčů ze základu, přesto jsme začali lépe, ale neproměnili jsme asi dvě šance. Pak se hostům podařilo otevřít skóre. Nepodařilo se nám chytit ani začátek druhé půle, ale nevzdávali jsme se, a dokázali jsme snížit. Pak jsme měli asi tři příležitosti to srovnat. Lichnov pak přidal ale třetí branku do naší otevřené obrany a zápas se pak jen dohrával.

TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): V první půli to bylo vidět, že se jedná o první zápas. My jsme byli fotbalovější, měli jsme dost střel, a dokázali jsme jít do vedení. Ve druhé nám vyšel úvod, kdy jsme dali druhou branku. Nezaskočilo nás ani snížení domácích, a výhru jsme si pojistili třetí brankou. Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Krásné Loučky
M. Hradil [-] - D. Mrukvia [-] , D. Chybík [-] , L. Juchelka [-] , L. Mohyla [-] , T. Juřina [-] , M. Daříček [-] , L. Mitura [-] (57. M. Řehák [-] ) , L. Slaný [-] , L. Dvořák [-] , M. Mrukvia [-]

TJ Sokol Lichnov
P. Ondrusz [-] - M. Lazar [-] , J. Podaný [-] , J. Mašlík [-] , J. Fadrný [-] - K. Podaný [-] (71. D. Říha [-] ) , O. Bartoníček [-] , J. Dankovič [-] , D. Salát [-] (46. J. Slepička [-] ) - M. Petula [-] (85. A. Sojčák [-] ) , P. Zahradník [-]

ŽK: 71. M. Hradil , 74. D. Chybík - 35. P. Zahradník , 73. M. Petula .
Hráči zápasu: T. Juřina - J. Dankovič .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - ROBENEK Bohumil, PORUBEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Tipuji remízu. Lichnov posílil. Z Louček naopak pár kluků odešlo.

Tip: výhra domácích